Armije obe zemlje već su nabavile oružje za ispaljivanje podjebavajućih pljuca
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

17. jan. 2016

Srbija i Hrvatska se naoružavaju najsavremenijim argumentima za prepucavanje

BEOGRAD/ZAGREB, 17. januar 2016, (njuz) – Trka u naoružavanju između Hrvatske u Srbije u punom je zamahu, a obe zemlje iz dana u dan sklapaju ugovore o nabavci najmodernijih argmenata za prepucavanje i čitavih arsenala uvreda.

Dok Hrvatska nabavlja lansirne rampe za balističke salve podsmeha, Srbija je od Rusije za sada dobila samo maketu sistema S-300 za ispaljivanje najopasnijih bojevih uvreda.

Da li će maketa prerasti u kupovinu pravog sistema još nije poznato, ali zaoštrena retorika dolazi sa obe strane.

– Da li treba da čekamo da nas Hrvatska napadne plotunima omalovažavanja ili da nas bombarduje forama o četnicima? Mi moramo da budemo spremni da se branimo i na uvrede odgovorimo uvredama – saopštio je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Iako u srpskoj vladi smatraju da bi kupovina novih arsenala odbrambenih uvreda i fora nepotrebno oslabila ionako slab budžet, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenjuje da je Srbija praktično naterana na naoružavanje.

– Mi sigurno ne želimo da sada kupujemo pancire protiv malicioznih izjava, ometače nacionalističkih viceva ili rakete zemlja-fora, ali ako budemo morali, učinićemo to – naveo je Dačić.

U Hrvatskoj, sa druge strane, kažu da je naoružavanje deo njihovog dugoročnog plana modernizacije vojske i da imaju pravo da svoju vojsku „osveže“ savremenim uvredljivim argumentima, omalovažavajućim forama i podjebavajućim pljucama poslednje generacije.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  Ma, kada im ispalimo par babicevih visecevnih gluposti nece se osapuljiti do sledecih nam izbora.

 2. Рубљов kaže:

  Са национално-фреквентног носача “оклопњача пинк” одмах испалити лутајуће, самонавођено торпедо са више бојевих глава, разорног самораспрскавајућег дејства – “Вулин”, а онда ремонтовани, самоходни, са оптичким нишаном и подешеним на рафалну вербалну паљбу бацач пламена ” војвода шешељ” да припреми терен за диверзантску црну тројку “Вулин”… Када ове пургерске језичаре, алапаче, торокуше и аброноше схвате да смо наоружани ТРАНСФОРМЕРСИМА ВУЛИН последње генерације, биће касно…Тепих бомбе, које смо ми већ на себи испробали, Загребу ће испоручити наш ” црвени барон” за управљачем најсмртоносније од свих најсмртоноснијих ваздуплохова – “ИНФОРМЕР”

  1. deda Dragan kaže:

   Hrvati nemaju šanse !!! “oklopnjača pink” i ” otrovni g(l)asovi (Plikavci) iz digestiv-nog trakta, tipa informer”, svakako su naša prednost. Samorasprskavajuće glave tipa “Vulin”, čuvati za “naš narod”.

 3. Sp kaže:

  Vučić za sledeću fazu, razvija posebnu vrstu podvaljka, marke Gronik 2, koji će mu omogućiti plasiranje napredne demagoške vatre i neutralne, bojene glave, sa radikalnim punjenjem, veoma naprednog dizajna, koji je uspešno testiran na Niškoj pijaci, u akciji “Herpes”.

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  Suocen sa ovim bezocnim prepucavanjem spolja, izlozen stalnim kevtanjima iznutra Veliki je izbacijo parolu ,,preuzimam licnu odgovornost za troskove” i doneo odluku za nove izbore! Jos je rekao da ocekuje da prodje na izborima kao Gasic – da bude otpusten, a da ostane na vlasti!

 5. Aлокин kaže:

  Судија у Хагу постао је старији од судије из Нирнберга,
  надприродни феномен, јер је 46 млађе од 96.

 6. Tuta Bugarin kaže:

  Francuska Hollandija je jutros špijunirala sve srpske novine i sve predmete o naoružanju traktora slavnog pobednika u slavnim ratovima od 1389. godine do danas. François Hollande je položio oružje i najavio kapitulaciju atolla i Bora Bora ostrva u Polineziji.
  ***
  Francuska proglasila “ekonomsko vanredno stanje” – (o kome glupi Francuzi ništa nisu čuli)
  Pariz — Francuski predsednik Fransoa Oland rekao je da je zemlja u “ekonomskom vanrednom stanju” i da je vreme da se redefiniše francuski ekonomski i socijalni model.
  SRBSKI IZVORI: B92 PONEDELJAK, 18.01.2016. | 11:31 -> 11:48
  http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2016&mm=01&dd=18&nav_id=1086463
  ***
  Srbski kočijaš, Bugarin Roma Romanella iz Romanije, je prenaduvenim letnjim gumama po francuskom snegu zaobišao Pariz i odlučio da se vrati u Beograd na vodi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *