nazad na vrh

Srbija ne dobija S-300 zbog Milojka Pantića koji je navijao za Hrvatsku

Navijanje Milojka Pantića sve upropastilo

BEOGRAD, 9. jul 2018, (Njuz) – Podrška koju je poznati sportski komentator Milojko Pantić dao Hrvatskoj tokom meča sa Rusijom koštaće skupo našu zemlju jer je Rusija u poslednjem momentu odustala od isporuke S-300 Srbiji.

Tako će naša vojska ostati bez ovog raketnog sistema, a Hrvatima i Albancima se neće tresti gaće bar još neko vreme.

– Sve je bilo spremno za transport S-300 u Srbiju, završavali smo poslednje formalnosti kada smo saznali da Milojko Pantić i nekoliko kretena navijaju za Hrvatsku protiv Rusije. Naš državni vrh je to shvatio kao čin izdaje uperen direktno protiv ruskih inetersa i kompletna operacija je stopirana – kaže za Njuz izvor blizak vlastima u Kremlju.

On dodaje da je lično Vladimir Putin inistirao na obustavljanju isporuke raketnog sistema našoj državi i da je emotivno dosta teško podneo saznanje da u Srbiji postoje ljudi koji ne navijaju za Rusiju.

– Nikada nisam video našeg predsednika toliko uzrujanog i tužnog. Raspoloženje mu se menjalo iz minuta u minut. Smenjivali su se napadi tuge i bezvoljnosti sa eksplozivnim naletima besa. U jednom momentu je sav unezveren, crven u licu uleteo u sedište ministarstva odbrane, sa stola zgrabio dokumeta koja su čekala njegov potpis i iscepao ih pred svima nama, uz glasnu provku upućenu Milojku Pantiću. Tako ljut je na izlasku zalupio vrata toliko jako da je slomio kvaku na njima – prenosi naš izvor detalje drame koja se odvijala unutar zidina Kremlja. 

Nepromišljeno ponašanje Milojka Pantića moglo je Srbiju da košta i više jer je Putin nameravao da treaži nazad MiG-ove koje je Rusija poklonila Srbiji prošle godine. Na sreću, od ove ishitrene ideje je odustao pošto je video naslovne strane Informera i tekstove Dragana J. Vučićevića koji su ga malo umirili i odobrovoljili.

Bojan Savić

  1. Пантиќу, Пантиќу…!

  2. Pantitju Pantitju zbog ladjenja odnosi sas bratju Rusi ostatjes i dalje mladji komentator.

  3. Oduatao je Putin od MIG-ova kad se setio da nisu ispravni.

  4. Jadan tekst, bez ideje, lose napisan, izaziva suze, ali ne od smeha već od tuge…

  5. Da li je to moguce da vi pisete o ovoj gluposti? Pa zar NEMATE PAMETNIJIH POSLAVA U ZIVOTU? PROSTO JE NEVEROVATNO DA VI STVARNO VERUJETE U OVU GLUPOST. PARA VRTI SVUDE BEZ OBZIRA KO JE STA REKAO ILI CAK URADIO. I ISKRENO BOLI GA K… ZA SRBIJU, HRVATSKU ILI BILO KOGA DRUGOG PA CAK I ZA SAMU RUSIJU. A STO SE TICE SAME SRBIJE NIKAD RUSE I NIJE BOLEO K… ZA SRBE, JEDINO STO SU HTELI JE DA VLADAJU NAMA KAO I SVI OSTALI.

  6. Sta ce nam S-300, pa imaju ga vec braca Hrvati !

  7. Семе му се затрло издајничко! п.с. Вучко Легендо.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix