Navijanje Milojka Pantića sve upropastilo
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

09. jul. 2018

Srbija ne dobija S-300 zbog Milojka Pantića koji je navijao za Hrvatsku

BEOGRAD, 9. jul 2018, (Njuz) – Podrška koju je poznati sportski komentator Milojko Pantić dao Hrvatskoj tokom meča sa Rusijom koštaće skupo našu zemlju jer je Rusija u poslednjem momentu odustala od isporuke S-300 Srbiji.

Tako će naša vojska ostati bez ovog raketnog sistema, a Hrvatima i Albancima se neće tresti gaće bar još neko vreme.

– Sve je bilo spremno za transport S-300 u Srbiju, završavali smo poslednje formalnosti kada smo saznali da Milojko Pantić i nekoliko kretena navijaju za Hrvatsku protiv Rusije. Naš državni vrh je to shvatio kao čin izdaje uperen direktno protiv ruskih inetersa i kompletna operacija je stopirana – kaže za Njuz izvor blizak vlastima u Kremlju.

On dodaje da je lično Vladimir Putin inistirao na obustavljanju isporuke raketnog sistema našoj državi i da je emotivno dosta teško podneo saznanje da u Srbiji postoje ljudi koji ne navijaju za Rusiju.

– Nikada nisam video našeg predsednika toliko uzrujanog i tužnog. Raspoloženje mu se menjalo iz minuta u minut. Smenjivali su se napadi tuge i bezvoljnosti sa eksplozivnim naletima besa. U jednom momentu je sav unezveren, crven u licu uleteo u sedište ministarstva odbrane, sa stola zgrabio dokumeta koja su čekala njegov potpis i iscepao ih pred svima nama, uz glasnu provku upućenu Milojku Pantiću. Tako ljut je na izlasku zalupio vrata toliko jako da je slomio kvaku na njima – prenosi naš izvor detalje drame koja se odvijala unutar zidina Kremlja. 

Nepromišljeno ponašanje Milojka Pantića moglo je Srbiju da košta i više jer je Putin nameravao da treaži nazad MiG-ove koje je Rusija poklonila Srbiji prošle godine. Na sreću, od ove ishitrene ideje je odustao pošto je video naslovne strane Informera i tekstove Dragana J. Vučićevića koji su ga malo umirili i odobrovoljili.

Bojan Savić

 1. Радојица kaže:

  Пантиќу, Пантиќу…!

 2. Strani Placenik kaže:

  Pantitju Pantitju zbog ladjenja odnosi sas bratju Rusi ostatjes i dalje mladji komentator.

  1. Никола К. kaže:

   До пемзије! Мож’ само да санја унапредјење.

 3. Ruska majka kaže:

  Oduatao je Putin od MIG-ova kad se setio da nisu ispravni.

 4. Duca debeljuca kaže:

  Jadan tekst, bez ideje, lose napisan, izaziva suze, ali ne od smeha već od tuge…

  1. Никола К. kaže:

   Гле ову будалу. Изгледа завршила факултет!

 5. DEJAN kaže:

  Da li je to moguce da vi pisete o ovoj gluposti? Pa zar NEMATE PAMETNIJIH POSLAVA U ZIVOTU? PROSTO JE NEVEROVATNO DA VI STVARNO VERUJETE U OVU GLUPOST. PARA VRTI SVUDE BEZ OBZIRA KO JE STA REKAO ILI CAK URADIO. I ISKRENO BOLI GA K… ZA SRBIJU, HRVATSKU ILI BILO KOGA DRUGOG PA CAK I ZA SAMU RUSIJU. A STO SE TICE SAME SRBIJE NIKAD RUSE I NIJE BOLEO K… ZA SRBE, JEDINO STO SU HTELI JE DA VLADAJU NAMA KAO I SVI OSTALI.

 6. Transporter kaže:

  Sta ce nam S-300, pa imaju ga vec braca Hrvati !

  1. Никола К. kaže:

   БуаА ха хаА.. Ми хоћемо другУ играчкУ..!

 7. Никола К. kaže:

  Семе му се затрло издајничко! п.с. Вучко Легендо.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *