Država će se zalagati za podelu, iako mnogi smatraju da je restoran na Pančićevom vrhu srce Srbije FOTO:Birn
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

08. aug. 2018

Srbija predlaže podelu restorana na Pančićevom vrhu

BEOGRAD, 8. avgust 2018, (Njuz) – Republika Srbija predložiće narednih dana u Briselu podelu restorana na Pančićevom vrhu na Kopaoniku, ekskluzivno saznaje Njuz.

Prema toj podeli, severni deo restorana, koji uključuje kuhinju, šank, barske stolice i dva separea trebalo bi da pripadne Srbiji.

Predsednik Srbije Aleksanar Vučić napomenuo je da će mnogi kritikovati ovakvu odluku, ali da je u ovom trenutku podela restorana najviše što možemo da dobijemo i da ako ne odreagujemo što pre rizikujemo da ga celog izgubimo.

– Po ceo dan slušamo te stručnjake koji pričaju da je restoran na Pančićevom vrhu srce Srbije, a da pitam ja njih, koliko puta su ga posetili. Da li znaju da navedu imena svih konobara i stalnih mušterija, da li su ikada pročitali ponudu dana – pita se predsednik Vučić.

On je napomenuo da država čini sve što je u njenoj moći da odbrani restoran, za razliku od onih iz bivše vlasti koji za njega prstom nisu mrdnuli.

– U vreme Đilasa, Jankovića, Jeremenića niko nije spominjao restoran na Pančićevom vrhu. Oni su mislili samo na svoj džep, brojali su svoje milione i ponašali se kao da restoran na vrhu Kopaonika ni ne postoji. E to je razlika između nas i njih, mi se danonoćno borimo za taj restoran, ali u ovom trenutku je podela najviše što možemo da dobijemo – izjavio je Vučić i najavio specijalan voz koji će saobraćati iz Beograda do restorana, čija će unutrašnjost biti oslikana restoranskim menijem.

Marko Dražić

 1. scoby kaže:

  Divan primer kosovske napredne arhitektonske škole. Svedene linije dobro sakrivaju puškarnice u potkrovlju. Jedino su zaboravili visoki zid oko objekta. Ali i toga će biti u fazi B2…

 2. Pera kaže:

  Ispustili ste vazni deo izjave “kada se donose teske odluke uvek se razgovara sa konobarom”

 3. ne moze al mora kaže:

  faza B92: Konobar, jel ima nesto da je placeno, a da nije popijeno

 4. voya montoya kaže:

  I.. od naseg dela,nakon razgranicenja unutar restorana,izvrsiti prenamenu objekta u menzu MUP-a..!!.Da napokon pripadnici MUP-a odmore od svakodnevnih zadataka…

 5. Strani Placenik kaže:

  To ne moze tako, drago moji. A gde je Referendum?
  Da se narod pita. Vi bist tako na brzinu. Preko kolena da resite to.

 6. Мики kaže:

  Србија је окупирана 5.октобра 2000.год.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *