Pixabay/Wolfgang Eckert
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

21. apr. 2023

Srbija prinuđena da uvozi kockare da bi podmirila potrebe kladionica

BEOGRAD, 21. april 2023, (Njuz) – Manjak igrača u srpskim kladionicama biće nadoknađen dovođenjem kockara iz inostranstva, saznaje Njuz. Vlasnici kladionica i predstavnici vlasti su usaglasili stavove po ovom pitanju, pa ćemo, već uskoro, moći da vidimo strance kako popunjavaju tikete i pokušavaju da pogode dobitnu kombinaciju.

– Tržište se ubrzano i dinamično razvija, ali već duže vreme muku mučimo sa nedovoljnim brojem kockara koji mogu da podmire zahteve ovolikog broja kladionica – kaže Milić Martinović, menadžer jedne od najvećih srpskih kladionica. – Sa naše strane, činimo zaista sve kako bismo privukli nove igrače. Nudimo vrhunske uslove, potencijalno dobru zaradu, ali izgleda da sve to nije dovoljno za naše građane. Ovakav trend se nepovoljno odražava na naš razvoj i sve više ugrožava normalan rad kladionica. Održali smo sastanak na kome su učestvovali i predstavnici vlade i predložili da hitno uvezemo kockare iz drugih zemalja koji će nadomestiti nedostatak domaćih igrača. Šta da vam kažem, ako Srbi neće da se kockaju, uvek ima ko hoće, zaključio je on.

Predstavnici kladionica ističu da je jedan od problema sa kojim se suočavaju nezainteresovanost mladih za kockanje.

– Mladi su danas, čast izuzecima, gotovo nezainteresovani za brzu i laku zaradu koju im mi nudimo. Po ceo dan gledaju u telefone, igraju igrice ili dangube po društvenim mrežama. Ukoliko se nešto ne uradi, izgubićemo nekoliko generacija koje nikad neće osetiti radost koju donosi dobitni tiket – poručio je Martinović.

Bojan Savić

 1. voya montoya kaže:

  Podhitno treba uvesti subvencije za reprezentativne kladionice…!! Do 9.000 dinara po metru kvadratnom…za početak.

  1. Podunavac kaže:

   … i oni koji mesec dana ništa ne dobiju da se okupe ispred zgrade vlade i da prospu siću niz Nemanjinu!

 2. Zoran kaže:

  Kockarnice treba zabraniti.

 3. Kec iz rukava kaže:

  Па кладионице и држе странци, добијају сигурно пара од ове коцкарско мафијашке власти.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *