nazad na vrh

Srbija šalje Velikoj Britaniji pomoć od 10.000 švercera benzina

BEOGRAD/LONDON, 30. septembar 2021, (Njuz) – Poslednjih dana Veliku Britaniju potresa velika nestašica benzina, zbog čega je Srbija danas uputila ovoj državi pomoć od 10.000 švercera goriva.

Kako saznaje Njuz, oni su poneli po nekoliko praznih flaša i tokom popodneva će biti raspoređeni po svim većim gradovina u Velikoj Britaniji.

Dejan Obradović, poznatiji kao Deki Dizel, koji je svoju karijeru počeo pre skoro 30 godina na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ustaničke, kaže da je momentalno odlučio da pomogne britanskom narodu.

– Jeste da se dugo nisam ovo radio, ali prodavanje benzina vam je kao vožnja bicikla, nikad se ne zaboravlja. Uspeo sam da nađem svoju staru flašu koka-kole od dve litre, zapremine 1,6 litra, i uputio sam se ka Mančesteru – kaže Deki Dizel i dodaje da sve njegove nekadašnje mušterije mogu da posvedoče da je imao najčistiji benzin i da količina vode u flaši nikada nije bila veća od 10 odsto.

On napominje da je spreman, ako se kriza u Velikoj Britaniji proširi i na druge oblasti, da ovom narodu pomogne i prodajom cigareta na ulici, trgovinom dezondorasima zelene, crvene, plave i žute Malicije, kao i menjanjem funte za evro po najpovoljnijem kursu.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Izdrzi Velika Britanijo, sve hiperinflatorne udare…pocev od novaca, do hiperinflacije ovaca…!!!

  2. Top of the top!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix