Srbija je za ovo priznanje morala da se takmiči i sa jakim igračima iz regiona poput Makedonije i Crne Gore
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

19. apr. 2017

Srbija svetski lider u nemanju opozicije

BEOGRAD, 19. april 2017, (Njuz) – U jakoj konkurenciji Amerike, Rusije, Velike Britanije i Turske, Srbija je izbila na prvo mesto u svetu po nemanju opozicije, javljaju svetski mediji. Srbija je za ovo priznanje morala da se takmiči i sa jakim igračima iz regiona poput Makedonije i Crne Gore, ali su rezultati poslednjih predsedničkih izbora pokazali da trenutno nemamo nikakvu konkurenciju kada je reč o nedostatku alternative partijama na vlasti.

– Postojala je bojazan da će opozicione stranke ojačati u nekom prethodnom periodu, ali se uz pomoć veštog rukovodstva naše zemlje i usmeravanja celokupne energije na uništenje opozicije to ipak nije desilo. Ovo je samo dokaz i pokazatelj sumnjičavim vlastodršcima da manipulacija glasačima, pritisak na medije i ucenjivanje daju rezultate, kažu se u saopštenju Vlade Srbije.

Kako se nezvanično saznaje, svetski lideri čestitali su predsedniku i premijeru Aleksandru Vučiću na uspešnoj borbi protiv opozicije. Lideri poput Trampa, Putina, Erdogana, Orbana i Tereze Mej odali su priznanje Vučiću na inovativnom pristupu gušenju opozicionih glasova. Oni su napomenuli da su već preuzeli neke taktike koje je srpska vlada primenjivala u ovoj oblasti i da “one već daju rezultate.”

Izjavu lidera opozicije nismo uspeli da dobijemo iz razumljivih razloga.

Viktor Marković

 1. haha kaže:

  Znaci, jos nismo postali poput Severne Koreje, gde svi 100% vole velikog vodju. Oni drugi se brzo prevaspitaju u radnim logorima.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Drug tito je puštao svoju opoziciju da mirno demonstrira na ulicama Njujorka, Londona… al ni reči u Srbiji o tome. Ni na TV ni u novinama. Sadašnji veliki lider ih pušta da mirno izadju na ulice u Srbiji i onda pošalje vuline da cenzurišu TV i novine i opet niko ništa ne sazna. A vodja stalno govori da je od Broza bolji. Ili je gori – stanovnicima Srbije isto dodje!

 3. Davor kaže:

  Da li znate koji je najbolji vic koji je jedan opozicionar rekao?
  – Ne znam sadržaj, ali znam da se opozicionar posle čak 30 godina smejao i čvrsto držao za rešetke.

 4. scoby kaže:

  Realno, kako biti clan DS-a na čijem čelu su Šuki & Kena?

 5. voya montoy kaže:

  Prvo vlast i politika demagogije,a onda smugnu u biznis i pisanje memoara itd.Tamo mozemo naci nase zaboravljene asove…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *