nazad na vrh

Srbija uručila američkom ambasadoru demarš zbog male minutaže Bobija Marjanovića

Srbija poručila da neće više trpeti maltretiranje Bobana Marjanovića

BEOGRAD, 18. decembar 2017, (Njuz) – Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji primila je rano jutros demarš zbog male minutaže koju Boban Marjanović ima u Detroit Pistonsima. Ministarstvo spoljnih poslova Srbije izdalo je saopštenje u kojem najoštrije osuđuje maltretman koji Marjanović već dve godine trpi u timu trenera Stena Van Gandija, saznaje Njuz.

– Minutaža Bobija Marjanovića je u fokusu javnosti a sve što je u fokusu javnosti je prioritet ove Vlade Srbije i predsednika Vučića – navodi se u saopštenju.

– Srbija je dugo ćutala pred činjenicom da Bobi ostaje na klupi iako je očigledno napredovao na svim poljima, od pik en rola, preko slobodnih bacanja, pa do odbrane. Međutim, ne preostaje nam ništa drugo nego da na ovaj način, diplomatskim pritiskom utičemo na rukovodstvo Pistonsa kako bi obratili pažnju na stepen korisnosti koji Bobi ima u ligi u odnosu na minutažu – navodi se u saopštenju i dodaje da iza njega stoji cela nacija, izuzev našeg muzičara Miše Relića, koji je jutros napisao na Fejsbuku da Bobi ni ne zaslužuje veću minutažu.

Stručnjaci se slažu da bi ovaj potez srpske diplomatije mogao da ima dalekosežne posledice na karijeru “dobroćudnog džina” Bobija.

– Srbija neće dopuštati da iko maltretira njene građane u inostranstvu, niti da ih ubacuje u igru na nekoliko minuta ili sekundi kada rezultat utakmice više ne može da se promeni – kaže ministar sporta, omladine i omladine koja igra sport Vanja Udovičić – Neka Bobi zna da ga gledamo i da se nerviramo zajedno sa njim dok sedi na klupi – dodaje on i napominje da bi Crvena zvezda mogla reciprocnom merom da baci Ročestija na klupu dok se Stan van Gandi ne opameti.

Kako se nezvanično saznaje, Srbija će kao sledeći korak proterati američkog ambasadora, “baš kao što je Bobi proteran sa parketa iako je praktično nezaustavljiv u reketu”.

Viktor Marković

Tagovi:
  1. Ima u Srbiji jedan klemponja sa fanaticnom minutazom,ali plasi se misa…cim izadje na ulici…!!!

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  2. bobi je extra igrac treba mu samo veca minutaza a u ovom klubu nece je imati bolje da ode u neki drugi klub gde ce je imati

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix