Majstori nisu prihvatili ni mito
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

08. aug. 2018

Srbija vraćena sa tehničkog pregleda

BEOGRAD, 8. avgust 2018, (Njuz) – Zbog pooštrenih uslova za prolazak tehničkog pregleda, Srbiji nije dozvoljeno da produži registraciju za još godinu dana, saznaje Njuz.

Kako su nam potvrdili u ovlašćenom servisu, Srbiju su morali da vrate zbog vidnih oštećenja koje je imala na sebi.

– Od kada je uveden novi Pravilnik o tehničkom pregledu, mnogo detaljnije ispitujemo stanje u kojem se nalazi sve što nam dolazi u servis, posebno polovne stvari. Srbija nažalost nije ispunila uslov da prođe tehnički jer je došla prilično oronula i ofucana. Primetili smo rđu koja se uhvatila sa svih strana, upravljač joj je bio zakočen tako da je mogla da se kreće samo u krug, a falio joj je i jedan veliki deo iako je tvrdila da je celovita. Nismo prihvatili ni kada je pokušala da nas podmiti samo da bi prošla tehnički – kaže za Njuz majstor u lokalnom servisu koji je pregledao Srbiju.

– Vlasnik je bio prilično ljut i stalno je ponavljao “A kako je prolazila tehnički kada su oni bivši upravljali njom, a sad ne može?”. U jednom trenutku je čak zapretio da će je zapaliti ako joj ne damo potvrdu, ali nismo smeli da rizikujemo jer bismo i mi bili kažnjeni ako je pustimo da ovakva učestvuje u životima učesnika u državi i time im ugrozi bezbednost – otkrio nam je majstor i dodao kako mu se čini da bi Srbija i zapaljena izgledala isto kao i sada.

Kako saznajemo, ukoliko se Srbija u što skorije vreme ne dovede u red, suočiće se sa ostavljanjem na otpadu, a u tom slučaju građani će morati da izdvoje velika sredstva za kupovinu nove države.

Miroslav Vujović

 1. svejk kaže:

  Mi smo već poodavno na otpadu kao stanovništvo.

 2. scoby kaže:

  Ha, ha, sjajno!

 3. Deliberator kaže:

  Trenutni vlasnik nije pazio i vozio po dzombama

 4. voya montoya kaže:

  Dubinska korozija,porucuju iz MUP-a…!!! Sva sreca da su gradjani-vozaci dobili dozvole od SUP-a,a ne od MUP-a…?!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *