nazad na vrh

Srbija vraćena sa tehničkog pregleda

Majstori nisu prihvatili ni mito

BEOGRAD, 8. avgust 2018, (Njuz) – Zbog pooštrenih uslova za prolazak tehničkog pregleda, Srbiji nije dozvoljeno da produži registraciju za još godinu dana, saznaje Njuz.

Kako su nam potvrdili u ovlašćenom servisu, Srbiju su morali da vrate zbog vidnih oštećenja koje je imala na sebi.

– Od kada je uveden novi Pravilnik o tehničkom pregledu, mnogo detaljnije ispitujemo stanje u kojem se nalazi sve što nam dolazi u servis, posebno polovne stvari. Srbija nažalost nije ispunila uslov da prođe tehnički jer je došla prilično oronula i ofucana. Primetili smo rđu koja se uhvatila sa svih strana, upravljač joj je bio zakočen tako da je mogla da se kreće samo u krug, a falio joj je i jedan veliki deo iako je tvrdila da je celovita. Nismo prihvatili ni kada je pokušala da nas podmiti samo da bi prošla tehnički – kaže za Njuz majstor u lokalnom servisu koji je pregledao Srbiju.

– Vlasnik je bio prilično ljut i stalno je ponavljao “A kako je prolazila tehnički kada su oni bivši upravljali njom, a sad ne može?”. U jednom trenutku je čak zapretio da će je zapaliti ako joj ne damo potvrdu, ali nismo smeli da rizikujemo jer bismo i mi bili kažnjeni ako je pustimo da ovakva učestvuje u životima učesnika u državi i time im ugrozi bezbednost – otkrio nam je majstor i dodao kako mu se čini da bi Srbija i zapaljena izgledala isto kao i sada.

Kako saznajemo, ukoliko se Srbija u što skorije vreme ne dovede u red, suočiće se sa ostavljanjem na otpadu, a u tom slučaju građani će morati da izdvoje velika sredstva za kupovinu nove države.

Miroslav Vujović

  1. Mi smo već poodavno na otpadu kao stanovništvo.

  2. Ha, ha, sjajno!

  3. Trenutni vlasnik nije pazio i vozio po dzombama

  4. Dubinska korozija,porucuju iz MUP-a…!!! Sva sreca da su gradjani-vozaci dobili dozvole od SUP-a,a ne od MUP-a…?!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix