njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. jul. 2021

Srbija za danas ispunila dnevnu kvotu medalja koje smeju da se osvoje

TOKIO, 24. jul 2021, (Njuz) – Predstavnici Srbije ispunili su današnju kvotu olimpijskih medalja koje smeju da se osvoje u toku jednog dana i za osvajanje novih medalja moraće da sačekaju sutrašnji dan.

Srpski takmičari osvojili su dve medalje i to Damir Mikec srebro u streljaštvu i Tijana Bogdanović bronzu u tekvondu, što znači da je Srbija za danas završila sa medaljama.

– U pitanju nije zvanično pravilo, ali za svaku zemlju se otprilike zna koliko je medalja prihvatljivo osvojiti za jedan dan, a Srbija je prvog dana, dovoliću sebi da kažem, razbila! Zato je našim takmičarima sugerisano da “malo iskuliraju” kako ne bi došlo do situacije da se reprezentativci drugih, mnogo većih zemalja demotivišu jer nisu osvojili nijednu medalju – navodi reporter Njuza iz Tokija.

Prema njegovim rečima, Srbija je u vrlo kratkom roku osvojila dve medalje i među drugim takmičarima zavladala je mala apatija i rezigniranost jer smo po broju medalja u vrhu tabele, rame uz rame sa Italijom, Kinom, Južnom Korejom i domaćinom Japanom.

– Zato su nas zamolili da danas, ako je moguće, više ne osvajamo medalje već da sačekamo sutrašnji dan. Iz naše ekipe su poručili da ne mogu ništa da garantuju, ali nekako se namestilo da danas nismo osvojili više nijednu medalju, tako da se na kraju dan, sve u svemu, završio lepo, na zadovoljstvo svih – naveo je reporter Njuza iz Tokija i zaključio da je atmosfera u timu takva da “za sutra to već ne bi mogao da garantuje”.

 

Nenad Milosavljević

 1. Aco kaže:

  Nema ljutnje, tuca i pucanje, zna se da smu u tim disciplinama najjaci

 2. Milan (nisam odavde) kaže:

  U. Srbiji neki, kad ugrabe priliku, trče da dobiju kesu, dve paradajza od frustriranog proizvođača. Neki botuju za sendvič, il crvenu, neki iznervirani pišu komentare na raznim sajtovima i portalima o bezizlaznoj situaciji u kojoj su. A neki u tišini i bez pompe, svakodnevno vežbaju i treniraju. Onda dođe neko takmičenje ili skup, gde oni sinu i zablistaju. Njima svaka čast i velik respekt!!

  1. voya montoya kaže:

   Napokon, Srbija do Tokija…??

   1. voya montoya kaže:

    A da…!! I usledi …nacionali srbski san…PENZIJA…i gostovanja na TV i Radio stanicama, sa patriotskim sadrzajima… PARAZITIZAM…?? Ziveo Mini Sengen- Velike Srbije…

 3. voya montoya kaže:

  Eto npr. SAPIC…ziva legenda …kao i ALEXANDAR….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *