Šešelj već godinama zagađuje okolinu
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

19. apr. 2018

Srbija zabranjuje upotrebu Šešelja

BEOGRAD, 19. april 2018, (Njuz) – Republika Srbija zvanično će zabraniti upotrebu Vojislava Šešelja, a zabrana će se uvoditi postepeno, najavljeno je iz Ministarstva za zaštitu životne sredine.

Iz Ministarstva očekuju da će se sa korišćenjem Šešelja u potpunosti prestati za najdalje 2 godine.

“Ukoliko neko bude hteo da koristi Šešelja u budućnosti moraće za to da plati, a i tada će smeti da dobije samo biorazgradivog Šešelja koji nije opasan po okolinu, navodi se u saopštenju Ministarstva.

U Evropskoj Uniji pozdravljaju ovu odluku napominjući da je korišćene Šešelja već zastareo i prevaziđen način delovanja, kao i da preterana upotreba negativno utiče na okolinu.

Prema svim istraživanjima, Šešelj je jedan od najvećih zagađivača okoline, i zabranjen je u većini zemalja u okolini.

Prema poslednjim saznanjima, upotreba Šešelja u neumereniim količinama na ovim prostorima traje već gotovo tri decenije. Vreme poluraspada otpada što ostaje iza Šešelja je jako dugo, tako da čak i ako Šešelj bude potpuno iskorenjen, za potpunu razgradnju posledica njegove upotrebe biće potrebno na stotine godina.

Viktor Marković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Da bi ova zabrana mogla da udje u proceduru i bude usvojena moralo je još par stvari da se dese i pošto nisu, ništa od toga:
  1. Ceo dogadjaj je morao biti zvanično registrovan kamerama skupštine. Nažalost kamere nisu ništa snimile. Tako tvrdi vojin isprdac, zadužen za kamere.
  2. Da bi zabrana bila prihvaćena i uvršćena u dnevi red, morala je da je vidi ili bude prisutna predsednica. Vojina drugarica iz zabavišta tvrdi da nit je videla niti bila prisutva.
  3. Mimo snimka i dnevnog reda odluku je mogao doneti samo jedan čovek za kojeg procedure i propisi ne postoje. Za njega je vojvoda isto što i srpski narod – pa di bi!. Tako tvrdi šešeljov najbolji učenik generacije.
  4. Naravno, da Srbija ima vladu i nekog na njenom čelu moglo bi se sve to uraditi u skladu sa postojećim propisima. Nažalost propisi i vlada su na sporednom koloseku zbog unutrašnjeg dijaloga, koji je trenutno prioritet!
  Tako da će Srbijom šešelj i šešeljovština još dugo harati!

 2. Čegevara kaže:

  Društvo hvala vam što postojite svakog dana me iznova nasmeje! Veliki pozdrav za njuz

 3. Vukica kaže:

  Budite preciznijii: i dalje će biti dozvoljrna upotreba Šešelja kao klozet-papira.

 4. Svejk kaže:

  Šteta što opozicioni lideri u Srbiji nemaju slične ideje za samoreklamu.

 5. del boj kaže:

  Vjekoslav samo marljivo sprovodi zadatke svojih nalogodavaca sa zapada jer, vredi malo ispirati mozak odnosima Hrvatske i Srbije da bi se skrenula paznja sa priznanja nezavisnosti KiM i sramnog intervjua sa Hardinajem. Vjekoslav je veci NVO od same Natase Kandic, Ceda nevera, Jelena Milic koma.

 6. voya montoya kaže:

  I vrati Haski Ad,Srbiji Kviska ,da se iskoristi u geopolitickom kvizu-ko ce koga,bez ikoga svojiega…!!! Sada smo ,zajedno sa Kviskom jaci-skoro kao Hasim Taci…Samo je Srbiji krivo zaVuku Draskovica,koji je imao viziju raskida i raskola,koja ce verovatno iskrsnuti u poslednjoj epizodi,poslednje rekordne gledanosti,serije Nemanjici…ic,ic joj,joj,joj…

 7. Bane A kaže:

  Koliko god da je biorazgradiv, i dalje je štetan po okolinu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *