njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

09. apr. 2020

Srbiji preti nestašica sati za policijski čas

SREMSKA KAMENICA, 9. april 2020, (Njuz) – Srbiji preti nestašica sati neophodnih za spovođenje policijskog časa, saopštili su danas stručnjaci sa Instituta za vanredno stanje i ograničeno kretanje iz Sremske Kamenice.

Prema rečima doktora Branimira Stojanovića sa ovog instituta Srbija će, ako se nastavi sa ovi tempom pooštravanja mera, za sedam dana ostati bez slobodnih sati za policijski čas.

– Nestašica je sada već sasvim izvesna jer se sati za policijski čas nemilice troše, a resursi su ograničeni. Naredni dani su ključni za nas i potrebna je gvozdena disciplina prilikom određivanja trajanja policijskog časa, jer ćemo doći u situaciju da će nam možda biti potrebne oštrije mere, a neće postojati nikakva mogućnost da se one sprovedu i zbog toga apelujem na nadležne organe da povedu računa o načinu na koji se policijski čas koristi – izjavio je dr Stojanović za Njuz.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uverava da će Srbija imati dovoljan broj sati za produžetak policijskog časa.

-Mi od utorka krećemo za proizvodnjom novih sati, imamo mogućnosti za to, a već u sredu stiže avion iz Kine koji nam donosi kontigent pomoći u satima potrebnim za policijski čas. Građani ne moraju da brinu, imaćemo dovoljno sati da policijski čas na teritoriji cele Srbije traje koliko god da je potrebno, pa čak i da ga u nekim mestima produžimo. Budite sigurni da nijedna zemlja u Evropi neće imati duži policijski čas od nas i na to sam jako ponosan – istakao je on.

Vučić je dodao i da će, ako bude potrebno, sam da sedne u avion i ode po sate kako bi bio siguran da će sprovođenje policijskog časa proteći baš onako kako je on planirao.

 

Nenad Milosavljević

 1. gemathegreat kaže:

  Duvaj ga majmune, nisi smešan već jadan.

 2. Goran kaže:

  Ti si ocigledno bolestan decko

 3. KirkaYU kaže:

  Ja sam još pre uvođenja vanrednog stanja (izvinjavam se ako sam pogrešila i ako se reč piše sa “r”) prošvercovala nekoliko desetina sati iz Milana, pa bih molila presdsednika da me pozove telefonom, kako bismo se dogovorili o preuzimanju na polucrno.

  1. BaMaJanja kaže:

   Nista vise ne volim od gvozdene discipline kicme. Taj rolokosterski osecaj intenziviranja broja sati policijskog casa, te cinjenice da imamo, kao Brli laze jos itekako kapaciteta za isti, budi u meni secanje na sportske dane i vrti leptirice u stomaku.
   Najvise volim da smo prvi
   Prvi i samo prvi, nepobedjeni, najbolji

 4. BaMaJanja kaže:

  P. S. Najbolje je sto mi ni ime ni mail adresa nece biti NIKOM poznati
  😶

 5. Pera Kojot kaže:

  Kof mene u firmi radnici obracunali prekobremene sate i tri dana zaredom bilo po 26sati,ja ih pitam kako oni kazu ustali ranije.
  Eto ideja za resenje ovog problema

 6. milan (nisam odavde) kaže:

  Srbiji nedostaje kreveta u bolnicama, Srbiji nedostaje lekara i medicinskog osoblja, al zato ima dovoljno kreveta u Zabeli i višak skajp sudija!

 7. gemathegreat kaže:

  Ja sam mali, iskompleksirani dječačić, visim i hejtujem na svim portalima na netu.
  Kme, kmeee!

 8. Sonja kaže:

  Sala je lijek,
  please stay@home

 9. voya montoya kaže:

  Vidim rotaciona svetla – na kraju tunela…A u njima marsal Nestorovic…?? Sa crvenom lopticom na nosu…

 10. Bubs kaže:

  Braaavo…vest dana,policijski čas je preminuo od korone….novih časova nema…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *