nazad na vrh

Srbin se odlučio za “ma neće valjda mene” osiguranje

Ovo osiguranje pokriva sve aspekte života, od ličnog osiguranja, preko stambenog pa sve do osiguranja kućnih ljubimaca i važi sve do trenutka ako se nešto zaista i desi

KRČEDIN, 27. januar 2017, (Njuz) – Nakon nekoliko godina premišljanja o tome koje osiguranje da izabere, Nenad Stojanović (44) iz Krčedina odlučio se za “ma neće valjda mene” osiguranje.

Kako Njuz saznaje, ovo osiguranje pokriva sve aspekte života, od ličnog osiguranja, preko stambenog pa sve do osiguranja kućnih ljubimaca i važi sve do trenutka ako se nešto zaista i desi.

– Znate šta, što je sigurno, sigurno. Ima toliko tipova osiguranja, da se čoveku zavrti u glavi od razmišljanja, a ovo mi je delovalo kao najbrže rešenje. Uostalom, nauka ne greši – ako do sada ništa nije bilo, neće valjda ni ubuduće – kaže Nenad.

On dodaje i da je ovo finansijski najpovoljnije osiguranje.

– Dok za sva druga osiguranja vi morate mesečno da izdvajate deo kućnog budžeta, kod osiguranja “ma neće valjda mene” vi nemate nikakav trošak – naglašava Nenad.
Na pitanje novinara Njuza šta ako mu se zaista nešto desi, odgovara: “Ma neće valjda meni”.

Nenad kaže da ovo osiguranje takođe odgovara i sujevernim osobama.

– Moj prijatelj je veoma sujeverna osoba i uvek se plaši da ne prizove nesreću. Kada sam mu jednom prilikom predložio da osigura kuću od požara, rekao mi je: “Jeste, treba da izmalerišem i da mi stvarno kuća izgori, šta ću onda?”. Međutim, sa paketom “ma neće valjda mene” i to je rešeno – ističe Nenad i dodaje da razmišlja da u budućnosti uzme i dodatnu polisu osiguranja pod nazivom “loše stvari se uvek dešavaju drugima”.

Viktor Marković

  1. I ja koristim isto osiguranje,a za njega sam se odlucio zbog toga sto se nista ne placa,a u slucaju stetnog dogadjaja se dobija isto kao kod drugih osiguravaca.

  2. Ne vidim zašto bi Srbi u Srbiji uopšte uzimali bilo koje drugo osiguranje, kad im tako dobro ide da u slučaju bilo čega imaju na računu dovoljno da sve pokriju!

  3. Ja se drzim one stare srpske:
    Ako nisam poginuo padajuci 24 sprata, valjda necu i posle prizemlja.

  4. Kakva vremena dosla, njuz poceo da pise prave vesti, a ovi sto su nekad objavljivali vesti se sad sprdaju.

  5. Budala, umesto da uzme najbolje “Mora država d'uradi nešto” osiguranje i bole ga..

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix