Ovo osiguranje pokriva sve aspekte života, od ličnog osiguranja, preko stambenog pa sve do osiguranja kućnih ljubimaca i važi sve do trenutka ako se nešto zaista i desi
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

27. jan. 2017

Srbin se odlučio za “ma neće valjda mene” osiguranje

KRČEDIN, 27. januar 2017, (Njuz) – Nakon nekoliko godina premišljanja o tome koje osiguranje da izabere, Nenad Stojanović (44) iz Krčedina odlučio se za “ma neće valjda mene” osiguranje.

Kako Njuz saznaje, ovo osiguranje pokriva sve aspekte života, od ličnog osiguranja, preko stambenog pa sve do osiguranja kućnih ljubimaca i važi sve do trenutka ako se nešto zaista i desi.

– Znate šta, što je sigurno, sigurno. Ima toliko tipova osiguranja, da se čoveku zavrti u glavi od razmišljanja, a ovo mi je delovalo kao najbrže rešenje. Uostalom, nauka ne greši – ako do sada ništa nije bilo, neće valjda ni ubuduće – kaže Nenad.

On dodaje i da je ovo finansijski najpovoljnije osiguranje.

– Dok za sva druga osiguranja vi morate mesečno da izdvajate deo kućnog budžeta, kod osiguranja “ma neće valjda mene” vi nemate nikakav trošak – naglašava Nenad.
Na pitanje novinara Njuza šta ako mu se zaista nešto desi, odgovara: “Ma neće valjda meni”.

Nenad kaže da ovo osiguranje takođe odgovara i sujevernim osobama.

– Moj prijatelj je veoma sujeverna osoba i uvek se plaši da ne prizove nesreću. Kada sam mu jednom prilikom predložio da osigura kuću od požara, rekao mi je: “Jeste, treba da izmalerišem i da mi stvarno kuća izgori, šta ću onda?”. Međutim, sa paketom “ma neće valjda mene” i to je rešeno – ističe Nenad i dodaje da razmišlja da u budućnosti uzme i dodatnu polisu osiguranja pod nazivom “loše stvari se uvek dešavaju drugima”.

Viktor Marković

 1. zeks kaže:

  I ja koristim isto osiguranje,a za njega sam se odlucio zbog toga sto se nista ne placa,a u slucaju stetnog dogadjaja se dobija isto kao kod drugih osiguravaca.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Ne vidim zašto bi Srbi u Srbiji uopšte uzimali bilo koje drugo osiguranje, kad im tako dobro ide da u slučaju bilo čega imaju na računu dovoljno da sve pokriju!

 3. Ja sam kaže:

  Ja se drzim one stare srpske:
  Ako nisam poginuo padajuci 24 sprata, valjda necu i posle prizemlja.

 4. Haha kaže:

  Kakva vremena dosla, njuz poceo da pise prave vesti, a ovi sto su nekad objavljivali vesti se sad sprdaju.

 5. xejt kaže:

  Budala, umesto da uzme najbolje “Mora država d'uradi nešto” osiguranje i bole ga..

 6. Smeška kaže:

  Izgleda niste čuli, jer ste žurili da predate tekst, dok je potpisivao ugovor sa osiguravajućom kućom, gospodinu Stojanoviću je prslo mastilo iz penkala u oko. Morao je taksijem kod privatnog lekara, platio je ispiranje oka, zatim kapi za dve nedelje, tablete protiv bolova, kao i taksi do kuće. Nažalost, u taksiju je izgubio pozlaćeno penkalo koje je dobio od supruge za rođendan. Oduzeli su mu i dnevnicu jer nije stigao na posao taj dan. Ipak, gospodin Stojanović smatra da je ovo beznačajna cena za besplatno osiguranje Ma neće valjda mene.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *