njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

02. aug. 2013

Srbin ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao pobednik najduže rasprave na Fejsbuku

Kragujevčanin je uspešno odoleo svim napadima u raspravi

KRAGUJEVAC, 2. avgust 2013, (Njuz) – Kragujevčanin Mirko Tomašević (29) postao je Ginisov rekorder tako što je pobedio u najdužoj raspravi ikada vođenoj na Fejsbuku. Rasprava je trajala više od mesec dana, a u njoj je učešće uzelo 1.509 ljudi.

Mirko Tomašević odoleo je svim napadima na njegov stav u raspravi, a nakon njegovog poslednjeg komentara niko ništa nije komentarisao 24 sata što se, prema nepisanim pravilima Fejsbuk rasprava, smatra zvaničnim završetkom polemike.

U raspravi je, prema zvaničnim statistikama, učestvovalo 1.500 građana Srbije i devet Turaka, a polemisalo se izbacivanju Mlađana Dinkića iz Vlade Srbije.

– Ako zanemarimo turske državljane koji su pokušavali da ostvare intimni kontakt sa devojkama koje su učestvovale u raspravi, ostalih 1.500 učesnika je vrlo aktivno učestvovalo u polemici koja je na kraju dostigla cifru od 13.689 komentara. Najistrajniji je bio Mirko Tomašević, koji je proglašen za zvaničnog pobednika i Ginisovog rekordera – rekli su za Njuz u štabu mladog Kragujevčanina.

Tomašević je, kako su nam rekli, nakon svog 169. komentara osetio mučninu, ali se malo osvežio i nastavio sa nadmetanjem. Negde kod 378. komentara počela su da mu se tresu kolena i dobio je nagon za povraćanjem, ali je ipak uspeo da prevaziđe trenutne teškoće.

– Kada je nadmetanje okončano, Tomašević je bio u vrlo lošem stanju, gotovo da je bio dehidrirao, prsti su mu bili ukočeni i skoro nefunkcionalni, a dobio je upalu grla od velikih količina gaziranih napitaka koje je konzumirao tokom rasprave. Trenutno se oporavlja dok predstavnici Ginisove knjige rekorda u dve smene prebrajaju komentare i utvrđuju činjenično stanje – saopšteno je iz Tomaševićevog štaba.

Nenad Milosavljević

  1. John kaže:

   Bolesno.

 1. File kaže:

  “Ako zanemarimo turske državljane koji su pokušavali da ostvare intimni kontakt sa devojkama koje su učestvovale u raspravi…”
  Neprocenjivo!

 2. jole djole kaže:

  Ovo je stvarno veliki podvig. Skoro kao za EP u fudbalu

 3. Ivan kaže:

  Povodom odustajanja Hajduka iz luKa iz Super Extra lige Srbije,UEFA će odlučiti ko će biti naslednik tog tima,Platini je obrazložio da Voždovac nije uplatio novčani dodatak UEFA-i i da zbog tog ne može da nastupa u našoj eliti,očekuju da se specijalno pripremi FK Stražilovo iz Sremskih Karlovaca pa da igra elitu,to je odlučeno u izvršnom odboru UEFE,jer su ljuti što su Orlovi očerupali petlove u Finalu U19,iako je poznato da se UEFA obično ne meša u fudbal,čak ni novčano nekažnjava Balkance,zbog gorepomenutog razloga će sad da napravi izuzetak i da izbaci iz domaće lige Voždovac i Čukarički jer ne ispunjava njihove,a ne naše uslove za super-ligu!Blater će pomoći Hajduku iz luKe da se ne ugasi,jer planiraju da taj tim osvoji ligu evrope 2017.godine!

 4. celtic kaže:

  Joj, koliko mi je drago što nemam nalog na tom socijalnom smeću; ali, jbg, žene vole kad fejzbuče lole….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *