Pretpostavlja se da je Srđan Đoković sada negde ispod Ripnja
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. jan. 2022

Srđan Đoković počeo da kopa tunel do Australije

BEOGRAD/MELBURN, 18. januar 2022, (Njuz) – Srđan Đoković, otac najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, počeo je pripreme za sledeće izdanje Australijan opena tako što je započeo kopanje tunela do Australije.

Đoković stariji u kopanje je krenuo sa Dorćola, iz teniskog centra “Novak”, a planira da izbije na terenu “Rod Lejver Arena” početkom januara sledeće godine.

Iz izvora bliskih porodici Đoković saznajemo da je Srđan čvrsto rešio da pomogne Novaku da sledeće godine izbegne birokratske probleme kakvi su ga ove godine onemogućili da nastupi na Australijan openu.

– Srđan smatra da ne možeš imati problema na granici ako uopšte ne pređeš granicu i nada se da će, ukoliko bude dublje kopao, doći do slojeva zemljine kore koji nisu u nadležnosti australijske granične policije. On apeluje na sve građane, kojima je stalo da pomognu borcu za slobodu kakav je Novak Đoković, da se jave u sportski centar na Dorćolu sa pijucima, lopatama, krampovima i ostalom opremom i pomognu da se tunel do Melburna iskopa što pre – navodi naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, s obzirom na to da je Novak Đoković poprilično okrenut alternativnoj medicini, ovo se može smatrati i njegovim ulaskom u svet alternativnog putovanja i transporta.

– Stručni konsultantni Srđana Đokovića u ovom poduhvatu biće doktor Branimir Nestorović, koji se teorijski već dosta bavio alternativnim putovanjima, konkretno putovanjem kroz vreme, a u delu poduhvata koji se tiče samog kopanja savete će mu davati Semir Osmanagaić, izumitelj i vlasnik “Bosanskih piramida”. Srđan je takođe pokušao da se oko australijskih propisa o ulascima u zemlju preko podzemnih tunela konsultuje sa generalom Mojteom Gađoom, ali do sada nije uspeo da stupi u kontakt sa njim – objasnio je izvor Njuza.

Reporter Njuza obišao je danas sveže iskopanu rupu na Dorćolu. Srđana Đokovića nažalost tamo nismo zatekli, a kako nam je rekao jedan od zaposlenih u sportskom centru, Đoković stariji se sada nalazi otprilike u Ripnju.

Iako Srđana nismo zatekli, u blizini rupe stoji tabla sa precrtanom siluetom kengura i natpisom: “Ovako su isto i za Isusa kopali tunel. Dogodine u Melburnu!”

Nenad Milosavljević

 1. Vladimir Nikolic kaže:

  Стварно сте смеће, другосрбијански подвучено жутим.

  1. Stavros kaže:

   Ko nema argumente služi se uvredama

 2. Mile kaže:

  Nekada ste bili duhoviti i zabavni ali ovo što sada radite je stvarno van svake mere. Treba znati u kom trenutku je dobro šta uraditi, ali vi taj osećaj nemate. Sad ste smece kao i masa drugih portala. I još tražite da vas neko pomogne kako bi uložili u nove autore i priče.. Treba vas zabraniti i sve slične vama.

 3. name kaže:

  ne vredi to kopanje. zemlja je ravna ploca

 4. Jelena kaže:

  Vaša nesporna duhovitost u kritikovanju ovde prevazilazi granice pristojnosti. Dr Nestorović je vrhunski lekar, a Novak vrhunski sportista, nisu za sprdnju. Ostanite na političarima, savet.

  1. Maja kaže:

   Branimir Nestorović je ranije bio lekar, sada je u penziju i ušao je u politiku. Novak Đoković se pominje indirektno, a satira je usmerena na Srđana Đokovića. Nema, dakle, razloga da se ne nasmejemo. Savet: Pozabavite se stvarnim uzrokom svoje ogorčenosti

 5. Duca kaže:

  Da je bar smešno, ovo zvuči kao trećerazredna američka komedija u kojoj debeli bubuljičavi tinejdžeri balave na ženske i pri tome se sudare sa banderom uz mnogo montiranog smeha. Bez ideje nema ni realizacije koja bi ličila na ono što treba da bude…

 6. Patrijota kaže:

  Srdjane legendo!

 7. peric kaže:

  Djole je shvatio da je zamena za Kosovo, hleb, drzavu, i sve ostalo. Sada je vreme da se muze.
  Ista ekipa kao Karici, Canici, Deltici, Vucici i ostala gramziva seljasturina koja je ovde izrodjena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *