nazad na vrh

Srednjoškolac zamolio Stefanovića da njegovim roditeljima saopšti koliko ima jedinica u školi

Ministar bi Matijinim roditeljima trebalo da kaže kako on ima jednog, maksimum dva keca

BEOGRAD, 24. decembar 2018, (Njuz) – Matija Đurić, učenik XIV beogradske gimnazije, uputio je pismo ministru policije Nebojši Stefanoviću u kojem ga moli da on njegovim roditeljima saopšti koliko ima jedinica na polugodištu.

Matija kaže da se na ovaj potez odlučio nakon što je na televiziji gledao Stefanovića kako prebrojava demonstrante na beogradskim ulicama.

– Nisam znao kako svojim roditeljima da saopštim da na kraju polugodišta imam sedam zaključenih jedinica, a onda sam na televiziji slučajno naišao na ministrovu analizu broja šetača na protestu. Iste sekunde sam mu napisao email i zamolio ga za uslugu da zovne moje roditelje, pa sad nestrpljivo čekam odgovor. Znam da on tvrdi kako je policija tu da zaštiti sve građane, pa se nadam da će i mene – kaže za Njuz ovaj učenik 3. razreda gimnazije.

– Očekujem da će mojim roditeljima reći kako imam jednog, maksimum dva keca, što je za mene skroz prihvatljivo. Ako ga budu pitali za broj neopravdanih, cenim da će im reći da ih je svega 4, 5, pa sad vi izračunajte koliko ih stvarno imam – kaže Matija – Ako prođe ova priča, zamoliću ga i da mojoj devojci kaže koliko sam ih imao pre nje – zaključuje ovaj srednjoškolac.

On je pismo završio molbom ministru Stefanoviću da dođe u školu da predaje matematiku jer bi onda, kako kaže, svi brojevi bili deset puta manji i sve bi bilo lakše za računanje.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Dva orlica,nikad da polete…Do sada…!!I Obojica zwikerasi,dioptrija oftamoloski diskutabilna…

  2. A što će se tek iznenaditi kad dobije odgovor da izađe iz škole i učlani se u navijače. A diplomu kupi kasnije – prema potrebi!

  3. Stvarni je važan taj jediničar. 6 jedinica i “gomila neporavdanih”. a vi objavljujete njegov post. Sramota. Stvarno ste kvalitetan i vredan portal. Taj isti ministar nije imao jedinica u gimnaziji i nije imao neporavdane izostanke. Slučajno ga poznajem iz tog njegovog đačkog doba i bio je dete za primer a ne kao ovaj jediničar, čiji vam je komentar tako važan da ga uvršatavt na soj portal. Stvarno treba da se stidite kvaliteta svog portala, jer vam komantar ovog jedinčara predstavlja argument kojim bi da dskreditujete bilo koda a kamoli jednog ministra. Kakav je takav je ipak je ministar, voleo to ja ili ne, i to se odnosi i na vas.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix