Ministar bi Matijinim roditeljima trebalo da kaže kako on ima jednog, maksimum dva keca
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

24. dec. 2018

Srednjoškolac zamolio Stefanovića da njegovim roditeljima saopšti koliko ima jedinica u školi

BEOGRAD, 24. decembar 2018, (Njuz) – Matija Đurić, učenik XIV beogradske gimnazije, uputio je pismo ministru policije Nebojši Stefanoviću u kojem ga moli da on njegovim roditeljima saopšti koliko ima jedinica na polugodištu.

Matija kaže da se na ovaj potez odlučio nakon što je na televiziji gledao Stefanovića kako prebrojava demonstrante na beogradskim ulicama.

– Nisam znao kako svojim roditeljima da saopštim da na kraju polugodišta imam sedam zaključenih jedinica, a onda sam na televiziji slučajno naišao na ministrovu analizu broja šetača na protestu. Iste sekunde sam mu napisao email i zamolio ga za uslugu da zovne moje roditelje, pa sad nestrpljivo čekam odgovor. Znam da on tvrdi kako je policija tu da zaštiti sve građane, pa se nadam da će i mene – kaže za Njuz ovaj učenik 3. razreda gimnazije.

– Očekujem da će mojim roditeljima reći kako imam jednog, maksimum dva keca, što je za mene skroz prihvatljivo. Ako ga budu pitali za broj neopravdanih, cenim da će im reći da ih je svega 4, 5, pa sad vi izračunajte koliko ih stvarno imam – kaže Matija – Ako prođe ova priča, zamoliću ga i da mojoj devojci kaže koliko sam ih imao pre nje – zaključuje ovaj srednjoškolac.

On je pismo završio molbom ministru Stefanoviću da dođe u školu da predaje matematiku jer bi onda, kako kaže, svi brojevi bili deset puta manji i sve bi bilo lakše za računanje.

Miroslav Vujović

 1. voya montoya kaže:

  Dva orlica,nikad da polete…Do sada…!!I Obojica zwikerasi,dioptrija oftamoloski diskutabilna…

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  A što će se tek iznenaditi kad dobije odgovor da izađe iz škole i učlani se u navijače. A diplomu kupi kasnije – prema potrebi!

 3. Zoran kaže:

  Stvarni je važan taj jediničar. 6 jedinica i “gomila neporavdanih”. a vi objavljujete njegov post. Sramota. Stvarno ste kvalitetan i vredan portal. Taj isti ministar nije imao jedinica u gimnaziji i nije imao neporavdane izostanke. Slučajno ga poznajem iz tog njegovog đačkog doba i bio je dete za primer a ne kao ovaj jediničar, čiji vam je komentar tako važan da ga uvršatavt na soj portal. Stvarno treba da se stidite kvaliteta svog portala, jer vam komantar ovog jedinčara predstavlja argument kojim bi da dskreditujete bilo koda a kamoli jednog ministra. Kakav je takav je ipak je ministar, voleo to ja ili ne, i to se odnosi i na vas.

  1. Nešin ortak kaže:

   Nešo ti li si!?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *