nazad na vrh

Srpski komarci se žale zbog odliva krvi u Nemačku

Sve više komaraca popunjava formular za radnu vizu za Nemačku

SRBIJA, 10.jun 2019, (Njuz) – Komarci koji ujedaju po Srbiji imaju sve manji izbor, jer sve više lokalne krvi odlazi iz Srbije za Nemačku. Dobri uslovi života, veće plate i sigurnost pravne države koji vladaju na Zapadu predstavljaju pravu katastrofu za srpske komarce, koji tvrde da je ona najbolja krv već odavno otišla za Nemačku, a da sada odlazi i starija krv.

– Ako se ovaj trend odlaska nastavi, uskoro nećemo imati ovde šta da pijemo. Svi pričaju o odlivu mozgova, ali se zaboravlja i na odliv krvi. Država mora da uradi nešto kako bi zaustavila ovaj negativan trend, kaže se u saopštenju Udruženja Komaraca Srbije. – A da ne pominjemo pozitivan, nulti i AB negativan trend, dodaje se u saopštenju.

Stručnjaci među komarcima se slažu da je velika nepravda što Nemački komarci dobijaju svežu srpsku krv na gotovo.

– Da bi se celo ljudsko biće formiralo u jedinku sa zdravom krvlju, to košta. A zbog stanja u zemlji nemoguće je zadržati svu tu skupu krv ovde. Na kraju će biti rešenje da se i mi komarci preselimo u Nemačku, kažu najveći eksperti među komarcima.

Kako se navodi na kraju saopštenja, ostaje nada među komarcima da “se samo nadaju da neće morati da idu čak za Švedsku, Norvešku ili neku zemlju gde im ne odgovara klima.”

Tagovi: ,
  1. Eh, baš ste nepravedni prema gradskim vlastima. Domaći komarac je zaštićena vrsta, jedva sačuvana od izumiranja, a njime se hrane beogradski vrapci, koji jedini u svetu imaju svog gradonačelnika. Zaprašivanjem komaraca, bio bi ozbiljno ugrožen lanac ishrane, na čijem vrhu ponosno stoji gradska vlast…

  2. Eeeee,zato se muve sire…i ne zale se na podliv mozgova u Srbiji…Obicno navaljuju podguzno,Ocu reformi…

  3. Комарци се жале на одлив крви из мозгова појединих политичара

  4. Bezati Sto pre I sto brze Ali ste zavrsili skolu u Srbiji!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix