njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

09. sep. 2014

Srpski penzioner u Čikagu stao u red ispred Epl radnje da vidi šta se deli

epl store

U Milivoju Đuroviću je proradio instinkt kada je video red ispred prodavnice

ČIKAGO, 9. septembar 2014, (Njuz) – Srpski penzioner Milivoje Đurović (72) uspeo je da dođe na prvo mesto u redu za najnoviji Ajfon ispred Epl radnje u Nort Mičigen aveniji samo četiri sata nakon što je zastao “da pogleda šta se deli u toj prodavnici”.

Đurović je došao u posetu ćerki koja živi u Čikagu, a red je video kada je ujutru sišao do obližnje prodavnice na uglu da kupi hleb, mleko i novine. Kada je video red koji se proteže gotovo oko celog bloka, zainteresovao se i stao na kraj.

Njegova ćerka Anica Filips za Njuz kaže da je kod Milivoja odmah proradio urođeni instinkt za stajanje u redovima.

– Čim je ugledao red, odmah je stao u njega jer je pretpostavio da se nešto deli besplatno. Od ostalih koji čekaju, međutim, nije uspeo da dobije odgovor, pa je krenuo da se probija kroz red uz rečenicu “Izvin’te, ja samo da pitam nešto”. Već do devet sati uspeo je da dođe do polovine reda – ponosna je ćerka Anica.

Prema njenim rečima, u naredna dva sata otac Milivoje osvojio je i ostatak reda i izbio na prvo mesto.

– Malih problema imao je sa dvojicom Indijaca i jednim Japancem na početku reda, ali su oni na kraju popustili kada ih je uverio da neće ništa da kupuje već samo da uzme nešto besplatno ako ima – navela je Anica Filips za Njuz.

Trenutno je Milivoje Đurović u centru pažnje američkih medija jer je poznato da su redovi za nove Epl uređaje “najtvrđi” i najteži za osvajanje, te da je kroz njih teže probiti se nego kroz redove u Volmartu tokom “Crnog petka”.

Nenad Milosavljević

 1. Svetislav kaže:

  Svaka čast gospodinu koji je dokazao amerima da sve što je ljudski nama nije strano. Ili, ako je strano, mi to bar ljudski priznamo.

 2. patrijota bez iskustva kaže:

  Svaka čast našem premijeru, gde naši penzioneri sad lete.

 3. Polovni Buntovnik kaže:

  Moj deda se razočarao kad je saznao da u Sonijevim prodavnicama nema japanskih trešnji, od tada nema šanse da ga nagovorim da mi čeka u redu kad izlazi novi PS…

 4. deda Dragan kaže:

  Deda iz Obrenovca je u treningu, mesecima je uzalud stajao u redu za paštetu i 1/2 hleba

 5. 007 kaže:

  vole dokoni srbi da čekaju u redovima više nego leba da jedu, pogledajte pola prodavnica u beogradu svud redovi i redovi a pritom ne mislim na samoposluge već na prodavnice mešovite robe, odeće, pošte, banke i svašta nešto a sve skuplje nego napolju

 6. himalajac kaže:

  Kakav crni petak u volmartu; nek’ se provozaju GSP-om u bilo koje vreme, ima da vide da je kod nas svaki dan crn

 7. Арса kaže:

  Свака част, још један Србин који је успео у свету.

 8. Sale kaže:

  Takvi smo ti mi. Nema nas, nema, ali kad dodjemo odmah izbijemo na prvo mesto. Svaka cast Vucicu.

 9. ПАТРИЈЈОТА kaže:

  Пустили су га преко реда јер је имао опрану тролитарску кантицу од поликолора,за кувана јела из црвеног крста !То му даје приоритет свуда,па
  и у Еплу.Можда је он тај ЕМ-СИ пензионер,не треба му квиз да буде милионер.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *