nazad na vrh

Srpski tabloidi otkrili još šokantnih fotografija linijskog sudije sa US Opena

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

Tagovi:
 1. I na kraju, posle svega, crveni karton nije dobila ona?!

 2. Sta je pi.cki.ce drugosrbijanske, ne smete na AVAVa pa ste napali na heroja Noleta. Nekada ste imali muda a sada ste uskopljeni, bezzubi stenci.

  • Deder, prvosrbijanac, nauči gramatiku prvosrbijanskog prvo, pa da te razumemo. Pišeš kao da ti je srpski drugi jezik, da nisi ti neki ubačeni element?

  • Hoćemo li dobiti i neki argument ili samo uvrede? Inače, nisam nikad imala muda, to je tačno

 3. Šta vam je bre ovo, praznoglavost i glupost + nije duhovito.

 4. Da li je ono batler Sofronije umesan?

 5. Крајње дегутантно и неморално. На више него очигледну свињарију коју је АТП приредио Новаку ви додајете овако бљутав зачин. То није само мањак духовитости, већ дефинитивно и недостатак памети. Аутор је истресао свој болесни сарказам, који је генерално узрокован односом према средини у којој живи, на потпуно погрешном месту. Да сам уредник њуз-а захвалио би му се на сарадњи уз последњи исплаћен хонорар.

  • Meni je ovo duhovit satiričan tekst na račun toga što Noleta večito neko mrzi. Na žalost, ovde je dosta čak i intelektualaca naselo na plaćenu propagandu po kojoj Nole nacionale ne sme da se dodirne. Razmislite jos jednom, svaki pa i ovaj satirični sajt ili časopis ima upravo zadatak da SVE preispituje, pa i to da li svi mrze Noleta ili možda on nekog mrzi, kao što se često dešava da prost svet nastavi da mrzi gospodu čak i kad zaima isto ili više nego oni,

 6. Sve mogu da joj oprostim, ali Gigu Moravca ne mogu. Svaki put za 8. mart kada puštaju ovu epizodu, jako se iznerviram što moj omiljeni filmski heroj mora da prolazi mučenje na Đevđeliji.

 7. SKANDALOZNO! Od ovog niže ne može! Jedan njujorški taksista je izjavio da ne zna ko je Novak Đoković!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix