njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. jul. 2019

Srpski telegraf objavio fotografiju čoveka koji je možda, ‘bem li ga što da ne, novinar Krika

BEOGRAD, 24. jul 2019, (Njuz) – Poznati tabloid “Srpski telegraf” objavio je fotografiju čoveka za koga imaju pouzdane dokaze da je možda, ‘bem li ga što da ne, novinar “Krika”, saznaje Njuz.

On na fotografiji stoji na ulici, prema rečima novinara Srpskog telegrafa, na potpuno identičan način na koji stoje novinari Krika, sa dve noge na zemlji, na leđima nosi ranac, koji takođe nose pojedini novinari Krika, a na sebi ima i pantalone kao i majicu, što je isto jedna od odlika stajlinga novinara Krika.

Glavni i odgovorni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević kaže da ipak postoje ljudi koji sumnjaju u verodostojnost ove fotografije.

– Čujem ovih dana na nema dokaza da je momak na slici novinar Krika, ali s druge strane, nema dokaza ni da nije. Pravilo kod nas u Srpskom telegrafu je da svakog pojedinca tretiramo kao novinara Krika dok se ne dokaže suprotno, a on još uvek nije dokazao da to nije, dakle i dalje postoji jako velika verovatnoća da je u pitanju novinar Krika – kaže Lađević.

KLIKNI OVDE I PODRŽI NJUZ NA PATREONU!

– Pesimista će reći da možda nije, optimista da možda jeste, a mi se uvek trudimo da budemo optimisti. Da li je dotična osoba novinar Krika, ‘bem li ga, lično ne vidim nijedan razlog zašto ne bi bio – rekao je Lađević i citirao misao Paola Koelja: “Ako dovoljno jako želiš fotografiju novinara Krika na naslovnoj, ceo univerzum se uroti da vam se želja ostvari”.

Marko Dražić i Viktor Marković

  1. voya montoya kaže:

    Svi smo mi pomalo novinari KRIK-a i osmatramo pripadnike raznoraznih klika…Ipak je Srbija velika,a Beograd najvece selo…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *