njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

15. aug. 2013

Srpski turisti razgrabili jeftinu last minute ponudu za Egipat

Brojni turisti se pitali da nije u pitanju neka šala

BEOGRAD, 15. avgust 2013, (Njuz) – Više stotina Srba koji su planirali da ovih dana idu na odmor, razgrabili su tokom poslednja 24 sata veoma povoljnu last minute ponudu za Egipat, saznaje Njuz iz nekoliko turističkih agencija.

Kako nam navode u agencijama, cena aranžmana za Egipat pala je i do tri puta, što je bio ogroman mamac za brojne turiste iz Srbije.

– Mnogim našim sunarodnicima već  godinama je san da vide Egipat, koji će konačno moći da ostvare zahvaljujući ovoj fenomenalnoj ponudi – izjavio je Milomir Šćepanović, predsednik Saveza turističkih agencija Srbije. On kaže da specijalnu ponudu egipatskih turističkih agencija koriste uglavnom Srbi, što potvrđuje ljubav našeg naroda prema ovoj zemlji.

Lazar Tomić, jedan od putnika u Egipat, kaže da se oduševio kada je video koliko je aranžman povoljan.

– Pomislio sam da je u pitanju neka šala, čak sam dva puta sam zvao agenciju da proverim da nije u pitanju neka skrivena kamera – kaže ovaj advokat iz Beograda, koji jedva čeka da se odmori u Hurgadi i poseti piramide u Gizi.

– Nemam ideju otkud tako povoljan aranžman, verovatno nisu imali uspešnu turističku sezonu, pa pokušavaju da sada zarade bilo šta – smatra Lazar.

On navodi da je danima razmišljao gde sa svojom porodicom da ode na more i da je izabrao Egipat jer je od nekolicine svojih prijatelja koji su tamo bili pre nekoliko godina, čuo da je u pitanju prelepa zemlja za odmor.

– Razmišljao sam da možda idem u Hrvatsku, ali ne znam koliko je bezbedno. Naporno radim tokom cele godine, i poslednje što želim na odmoru je da imam neke neprijatnosti – otkriva Lazar.

Marko Dražić

 1. scoby kaže:

  Jadni advokat mora da privatno radi za JKP”Parking Servis”, na utuženjima za kazne zbog nepropisno parkiranih vozila. Od posla ne može da digne glavu, a procenat zarade je mizeran.

 2. vlada kaže:

  Specijalna ponuda – Hurgada. Do 70 € popusta! Prikazana je cena po osobi koja uključuje avio prevoz, transfere i 14 all inclusive noćenja u hotelu Sunny Days El-Palacio 4*. Cene za ostale hotele pogledajte u programu putovanja.

  Turistička agencija Ponte travel

 3. aleksandar kaže:

  dali je planirani povratak ukljucen u aranzman?
  ovi gradjevinari sto su isli u Libiju su se naletovali do sledeceg proleca…

 4. Miki kaže:

  Sad sam se vratio odande. Mnogo lepo, svako veče vatromet.

 5. iva kaže:

  Žena vas ignoriše, ne fermaju vas na poslu, deca vas izbegavaju… Postanite neko i nešto. Letovanje u Egiptu vam daje mogućnost da postanete talac. Osetićete se značajnim kad belosvetske vlade budu diskutovale vašu sudbinu i pregovarale o vašem oslobađanju. Izgubite kilograme, zabavite se i podignite samopouzdanje uz našu agenciju koja nudi tzv hostage program… Poslednji krik turizma.

  1. himalajac kaže:

   sve, sve, ali belosvetske vlade, kao ni srpska, nece ni pregovarati, niti vas oslobadjati…

 6. dule0903 kaže:

  sta je odmor bez malo suzavca i pendreka…

  1. Ivica Dacic kaže:

   znaci pendrek… znaci uzivancija….

 7. vladar kaže:

  Prema svedočanstvu jedne od turistkinja, koja je želela da ostane anonimna, situacija je do te mere “ozbiljna” da su Srbi bili primorani “da oforme krizni štab u plićaku i odatle pomno prate dešavanja”.

  – Narode, sve je u redu, nema problema ovde! – piše na njenoj Fejsbuk stranici.

  Komentar nam, uz osmeh, potvrđuje i Nikola Kesić, turistički vodič “Argus tursa”, koji se trenutno nalazi u Hurgadi s grupom od 350 ljudi, napominjujući da je jedina izmena u planu bilo odlaganje nekoliko izleta, i to zbog blokade puteva.

  Prema njegovim rečima, već sutradan u Egipat sleće pun avion Srba, koji izgleda nimalo ne haju na upozorenja Ministarstva spoljnih poslova da se ne putuje.

  Da se većina Srba koja trenutno letuje u Egiptu prosto utrkuje kako bi dokazala koliko su” jaki” i do koje mere ništa ne može da ih uplaši dokazuje i njihova više nego živa prepiska na društvenim mrežama.

 8. Tanjug kaže:

  Prema poslednjim informacijama Srpski turisti na celu sa Karovanom Radovicem su sa uspehom oformili SAO na plazama Egipta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *