nazad na vrh

Šta je sve Bratislav Gašić radio u proteklih godinu i po dana bez ikakve funkcije

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Vežbao da postane tajni agent 007 pa pošto je imao toliko vremena prevazišao ga je.I logično je bilo da postane šef svim agentima.

  2. Bežao od svih funkcija za koje nije imao kvalifikacije. – Oh pardon, pogrešan komentar, on ustvari nema nikakve kvalifikacije!

  3. Iscitavao je makedonski scenario…!!!A onda se desio paragvajski i venecuelanski scenario,tako da ce Sant Gasa,citati sa cetvoro ociju,a onda pokleknuti…

  4. Roger Moore ode, stigao Gašić. Smena generacija među agentima.

  5. Bio je bez funkcije godinu i po dana. Jadan čovek, sav se prestrugao i usukao. I sad mi je teško kad se setm kroz kak'e muke je prošao.

  6. Pa jeste li vi videli Tominu crkvu? Kako je moguce da to jos uvek nije osvanulo na vasem cenjenom portalu? Ccc… SVE druge vesti su blede u odnosu na taj zivotopis svetog Tome lopatonosca.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix