Šta poznati pišu na Tviteru

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. dec. 2016
 1. Ja sam kaže:

  „Radim marljvio, koliko sam logora otvorio? Kada me budu smenili za 10 godina neće moći da okreče sva ta groblja i neće kolima moći da obiđu sve gradove koje sam porusio“.- rece Adolf svom idolu Aleksandru.

  1. haha kaže:

   “Radim marljvio, koliko sam fabrika otvorio? Kada me budu smenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike i neće kolima moći da obiđu sve puteve koje sam napravio”

   Nema potrebe da se dodatno karikira. I original je i previse tragi-komican. Ne znam da li da zavidim ljudima u Njegovoj okolini, ili da ih sazaljevam, sto moraju da slusaju takve odvale.

   1. Ja sam kaže:

    “Prišla mi je jedna žena i rekla “ali tamo se mnogo radi, ne može da se izdrži, radi se 24 sata”. Ja (aca) sam rekao, pa to je valjda dobro kad se radi. Ja bih voleo da deca rade što više moguće. Samo da rade.”

    Ali, voljeni Premijeru, to sto ste rekli je strasno.Ako radimo svakog dana po 24 sata kada onda da vas gledamo na pinku, hepiju, SB-u, RTS-u…?

    Elem, nije problem u njemu ni onima oko njega-ne mogu se promeniti. Problem je u ostatku Srbije-sto jos uvek ne zeli da ih menja.

 2. durum fidel domestico kaže:

  Mimohod u Srbiji…Već godinama…Ko je preminuo,a svi gladni života..

 3. durum fidel domestico kaže:

  Saznadoh iz Politike,odeljenje in memorriam,umrla je Mama ,nemam vremena za puvanje,sad sam sam na radio talasima…Idol Krstić ,poznavaoc demokrata, pre uvodjenja 5.oktobarske Spomenice. Garant Mira ,Vesiće Gorana…Idol,idole…

 4. Зоран Николић (Ваљево) kaže:

  На ванредној конференцији за штампу, на питање како је поцепао предлог буџета – облизнуо се језиком комодора, насмејао језиком хијене, подваљком оборио микрофон, сачекао да микрофон устане и плачним гласом, к'о да дозива смрт, гласом бабуна који жваће стршљена, изговорио – к'о педер Плејбој!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *