nazad na vrh

Šta poznati pišu na Tviteru

#protesti

 • Nebojša Stefanović

  @NešaŠahista
  Privedene su dve osobe sa fantomkama koje su prethodno motornom testerom srušile Hercegovačku, uništile stepenice na Kalemegdanu, upropastile ploče u Knez Mihailovoj i na Slaviji, a planirale su i da iseku žice za gondolu. I jarbol. I vagone u metrou.
 • Radio-televizija Srbije

  @Javni_Servis_Francuske
  Hej drugari @pink, da li možemo mi sad da nastavimo da emitujemo naš program? Ako ne možemo, nije nikakva frka, samo opušteno, pošaljite šta da emitujemo! Pozz.
 • Aleksandar Vulin

  @AcaDzomba
  Koji bedak, taman sam se spremio da položim svoj život za predsednika Vučića i Srbiju, ali ostala su mi još 3 dana obuke.
 • Dragan Bujošević

  @BraonBujke
  Svi vi koji me sada kritikujete, setite se moje emisije "Nije srpski protestovati".
 • Ivica Dačić

  @Miljacka
  Dačić: Ljudi ja ne mogu da verujem da je 2019. godina i da ja imam iste probleme kao i 2000.
 • Rasim Ljajić

  @Vlada_i_bleja
  Auuu, kakva tekma između Milana i Intera. Znao sam da je trebalo da igram 3+


Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix