nazad na vrh

Šta poznati tvituju o procurelim testovima za matematiku

#prijemni

 • Siniša Mali

  @drLittle
  Ima li u ovoj zemlji nekog ko će da digne glas protiv ove i sličnih brutalnih prevara? #gdemizivimo #samousrbiji #koposlednjiizadje
 • Velja Ilić

  @tvituckanje
  Da su barem samo malo prepisuckali
 • Marijan Rističević

  @ladovina
  Meni se ovo isto desilo kad sam polagao prijemni za poslanika, al' srećom pustili nas
 • Zoran Babić

  @ludo_i_brzo
  Kad se desi ovakva tragedija najvažnije je da ne postoji video snimak događaja.
 • Nebojša Stefanović

  @NESHA_MUP
  Povezali smo neka slova sa nekim brojevima, neke jednačine sa nekim razlomcima, neke teoreme sa nekim geometrijskim telima i moram da priznam da mi ništa nije jasno.
 • Aleksandar Vučić

  @AlekVeliki
  Desilo nam se hiljadugodišnje curenje testa iz matematike. Jednom u 1000 godina se desi ovako nešto i svi krenu da kritikuju vlast kao da je ona tu nešto kriva.
 • Ivan Klajn

  @Yvan_Klain
  Svake godine ista priča.. Procurio, ne procureo!
 • FON

  @Neki_Faks
  Mislimo da je u redu da deca prepišu do 7% testa


Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Mislim da je u redu da prihvatite odgovornost jer su ovde deca vasa kolateralna steta.. Ukinite prijemni jer svi su oni pokazali sta znaju za ovih 8 godina.. Ne stresirajte vise nasu decu ionako u ovoj smrdljivoj zemlji nemaju nikakvu budućnost!!!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix