nazad na vrh

Stafilokoke se učlanile u SNS

Stafilokoke zadovljne prijemom u SNS

BEOGRAD, 5. oktobar 2017, (Njuz) – Ceo odbor beogradskih stafilokoka učlanio se rano jutros u Srpsku naprednu stranku, javljaju dobro obavešteni izvori.

Stafilokoke kažu da su se na ovaj potez odlučile jer su u SNS prepoznale stranku koja će na najbolji način predstavljati njihove interese.

– Kao neko ko je navikao da prelazi i da se prenosi, možemo da potvrdimo da smo zadovoljne što smo konačno našle državotvornu stranku koja uvek radi ono što je najbolje za Srbiju – kažu stafilokoke – Naše zaduženje u stranci će prvenstveno biti usmereno ka deci i mladima, jer su oni naša budućnost – zaključuju stafilokoke, koje inače spadaju u grupu mikrokoka.

Predsednik Vučić je toplo reagovao na nove članove SNS i obećao da će im u ovoj stranci biti omogućeno nesmetano patogeno delovanje.

– Neki stručnjaci možda od mene očekuju da ne štitim svoje članove. E pa ne dam stafilokoke! – izjavio je predsednik.

Kako se nezvanično saznaje, stafilokoke su već preuzele upravne odbore u SNS koji su zaduženi za proizvodnju katalaze, enzima koji razlaže vodonik peroksid.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. I neka su se učlanile. Ima tamo i mnogo opasniji boleti a.

 2. Kolera u vreme ljubavi, prema Srbiji…???!!!

 3. Znči da je hronična upala mozga članova ove partije izazvana bakterijskom infekcijom.Dragi i nezaštićeni gtađani Srbije preostaje nam samo da se nakljukamo antibioticima i pomolimo Bogu.

 4. Stiže i ešerihija,ona je navikla na smeštaj u debelom crevu

 5. Kada jednoga dana svo budu u SNS-u, počeće borba da se od jedno partijskog sistema u Srbiji napravi višepartijski.

 6. Svaka stafilokoka je morala da prodje mali test pre uclanjenja. Licno ih je maja proterala kroz svoje organe za vatenje, pljuvanje i omalovazavanje, nakon cega su onako ojacne i prociscene zaposele svoja nova radna mesta.

 7. Sto se ne ugledaju na koke iz SPS-a, one ne prenose bolest i zato su na ceni.

 8. A što je još značajnije, o istome činu pregovaraju i Salmonele !!

 9. Bakterije su jedina kultura koju članovi SNS-a imaju.

 10. sada je koalicija parazita konacna :)

 11. Od dve s-koke na Vracaru se nekoliko minuta stvorilo 10000.

 12. Politicki analiticari kazu da je ovo ocekivano,jer je za stafilokoke izmet idealno okruzenje.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix