njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

17. mar. 2016

Stanari zgrade na ulaz stavili natpis “Zabranjeno ubacivanje računa u sandučiće”

BEOGRAD, 17. mart 2016, (Njuz) – Stanarima zgrade u Ulici Radoja Domanović 234 je očigledno prekipelo, pa su sinoć na ulazna vrata stavili natpis “Zabranjeno ubacivanje računa u sandučiće”.

Kako navode, skupština stanara jednoglasno je donela odluku da se uvede ova mera.

– Ovo je prevršilo svaku meru. Mi razumemo da vam ponekad neko pošalje i ostavi račun u sandučiću, ali da to rade ama baš svakog meseca, svim stanarima i to bez izuzetka, e to je već stvarno čist bezobrazluk i tome se mora stati na put – kaže Nedeljko Mitić, predsednik skupštine stanara ove zgrade.

Mitićeva prva komšinica Dubravka Jović ističe da sve to možda i ne bi bilo tako strašno da sve službe svakog meseca ne šalju račune.

– Nema meseca, a da ne stignu infostan, struja, fiksni, mobilni telefon, internet… Kad god otvorim sanduče neki račun. Od tih silnih računa ne mogu da dobijem reklamne flajere, a o pismima i razglednicama da ne govorim – priča Dubravka.

Stanari ove zgrade se nadaju da će ova mera uroditi plodom, a ako se ne bude poštovala njihova volja, kako kažu, spremni su da uvedu dežurstva i odbrane svoje poštanske sandučiće od nesnosnih računa.

Bane Grković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Ovakvim, nepromisljenim ponasanjem, ce samo na sebe navuci komunalnu policiju da zavede red, pa ce im i taj racun biti dostavljen na kraju!

 2. Ja sam kaže:

  Besmisleno je placati racune.
  Nikakva vajda od njih.

 3. vitez kaže:

  Opštini Rakovica, SNS donirao poštanske sanučiće, ganc novi sa slikom Premijera Pa stanari punim srcem uzimaju račune.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *