Poznata starleta više neće ovakvim fotografijama skretati pažnju sa diplomatskih napora premijera Srbije
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

21. sep. 2015

Stanija se povlači iz javnosti da ne bi skretala pažnju sa Vučićevih reformi

BEOGRAD, 21. septembar 2015, (Njuz) – Poznata starleta Stanija Dobrojević napustila je “Farmu” i odlučila da se povuče iz javnosti kako više ne bi skretala pažnju sa reformi premijera Aleksandra Vučića.

One je rekla da je i njoj bilo čudno to što je ona na svim naslovnim stranama novina, a nigde nema vesti o premijerovoj poseti SAD i susretima sa potpredsednikom SAD Džozefom Bajdenom i državnim sekretarom Džonom Kerijem.

– Bilo mi je čudno, ali nisam obraćala pažnju. Tek kada sam saznala da je premijer Vučić govorio o tome, osetila sam se neprijatno i postiđeno. Ko sam ja da stojim na putu napretku naše zemlje? Ja eventualno mogu da stojim na putu Maji Nikolić ili Zorici Marković u farmi, ali premijeru i njegovom radu nikako – rekla je poznata starleta.

Stanija je navela i da ne želi da ona bude ta koja skreće pažnju sa Vučićevih reformi.

– Ne znam da li mediji to rade po nečijem diktatu, pa umesto važnim sastancima premijera toliku pažnju poklanjaju meni. U svakom slučaju, ne želim da me neki centri moći zloupotrebljavaju, a da ja toga nisam svesna. Povlačim se iz javnosti – rekla je Stanija.

Ona je uputila i jednu molbu premijeru.

– Kad premijer proceni da ja više ne predstavljam opasnost po promociju sveobuhvatnih reformi, molim ga da me o tome obavesti. Tek tada ću se ponovo vratiti u javnost – poručila je Stanija Dobrojević.

Bane Grković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Stanija je svakako veliki patriota i za to zasluzuje samo pohvalu. Njen gest moze imati uticaja i moze biti od koristi premijeru u domacoj stampi. Al jadna Stanija nema nikakav uticaj na svetske medijske kuce koje bas nikako da bar primete premijerovo durbinsko vidjenje sa Obamom, niti veliki napredak kojim Srbija koraca u bolju buducnost!

 2. patrijota bez iskustva kaže:

  Na sajtu Vokabulara pronašao sam da je opskurantizam ‘mržnja na napredak’, ali i ‘mračnjaštvo’, ‘strah od prosvećenosti. Što bi rek'o naš premijer – sve je tako. Dakle, Stanija, ako još nisi diplomirala, vreme je da postaneš plavuša.

 3. himalajac kaže:

  premijer je jako zahvalan Staniji na uvidjavnosti i pozrtvovanosti, i zato ce Staniju, koliko sutra, imenovati za ministarku informisanja u vladi srbije

  1. xy kaže:

   tzv premijer je još jednom potvrdio da je isti nivo kao starlete, ekrem i zmaj od šipova. Ne bi bilo čudno da zabrani rialiti programe, jer su mu ozbiljna konkurencija odvlače gledanost, a njega narodu ionako muka gledati on je veći rialiti od svih koje gledamo

   1. nikola kaže:

    naprotiv, mislim da premijer ceni ovakve pojave upravo zbog toga sto odvlace paznju sa njegovog rada. hleba i igara.

 4. Баш Рђа kaže:

  Штета, добра гуза, у међувремену уживајте уз буљоустог и његов шоу “24 сата вучић”. Не може Станија да му скрене пажњу, концентрисан је на геј-параду, он своје дупе не повлачи, напред у европу!

 5. Suhi Kruho kaže:

  Reformisana Stanija?
  Od uspešnog stočarstva do iskusne zoofilije postoji samo jedan korak.
  Bežeći od Korduna “srpska kolevka” me je usvojila i danas uživam na selu.
  Moje selo se zove Svinjare.

  1. vladika valjevSki kaže:

   Ništa ne razumem.
   Stanija, zoofilija, kolevka pobožne srpske civilizaje i kulture, veselo selo Svinjare… ???

 6. Sp kaže:

  Konačno će svi malo više gledati u Bajednovu facu.

  1. Sp kaže:

   *Bajdenovu

 7. folirant kaže:

  Jedan od boljih naslova.

 8. Kranijalna promaja kaže:

  Stvarno nema smisla. Stanija malo da se slikam.

 9. dule kaže:

  stajaznam, meni su oboje ribe za respekt!

 10. Tomislav kaže:

  Guz njuz.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *