njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

11. nov. 2014

Stanovnici planete Nibiru tužili srpske dnevne listove zbog klevete

"U pitanju je pokušaj blaćenja naše planete"

“U pitanju je pokušaj blaćenja naše planete”

NIBAR, 11. novembar 2014, (Njuz) – Državljani planete Nibiru koja na svakih nekoliko godina prolazi pored zemlje odlučili su da presaviju tabak i tuže srpske listove koji senzacionalističkim naslovima “blate njihovu planetu”.

– Svojim pisanjem da će Zemlja biti uništena zbog Nibirua, srpski dnevni listovi čine da naša planeta izađe na loš glas. Neverovatno je kako neke novine koje pretenduju da budu ozbiljne pišu takve gluposti o nama bez ikakvih dokaza, izjavio je pravni zastupnik planete Nibiru, Kyonk Xixu.

Xixu je dodao kako ne može a da se ne zapita “kuda ide srpsko novinarstvo”.

– Planeta Nibiru nikada nije dala nijedan povod da se o nama piše na takav način. Nedopustivo je da se u tridesettrećem veku, odnosno dvadesetprvom po vašem kalendaru, događaju ovakve stvari – naveo je Xixu.

Stanovnici planete Nibiru su istakli kako se nadaju da će tužba uroditi plodom i da će se time stati na put “ratnohuškačkom izveštavanju” srpskih tabloida, nakon čega planiraju da “usmere svoju planetu ka nekoj gotivnijoj galaksiji”.

Viktor Marković

INSPIRACIJA: U decembru se Zemlji približava ogromna planeta

 1. Teoretičar zavere kaže:

  Obzirom koji je list ovo objavio ne sumnjam da će se to i dogoditi, mada smatram da su to sumnjiva posla. Sve to liči na provokaciju demokrata i onog Pajtića a sve u cilju da ove uspešne reforme ne budu sprovedene do kraja. Mada, mislim da je glavni razlog takvog pisanja dotičnog lista to što je planeta Nibura 109. zemlja koja je priznala Kosovo. A njen predsednik stalno tvrdi da je Kosovo nezavisna država i da više nije deo Srbije. Sumnje su se pojačale posle posete Bojana Pajtića planeti Niburi i otvaranja konzulata Vojvodine u njenom glavnom gradu.Sve to srpska vlast nije mogla da prihvati i počelo je blaćenje inače miroljubive planete Nibure.

 2. Monika kaže:

  Nadam se da citaju Njuz net. Elem, ljudi ako ima sanse da dobijem ‘green card’ za vasu cenjenu planetu, primite me. Jedino me brine vas naziv Nibir (rimuje se sa Sibir), ali vredi rizikovati.

 3. Ja ja ja kaže:

  Opet vi Vucica?!!! :)

 4. Simeon kaže:

  Kakva gruba provokacija. Po srpskom kalendaru ovo je 75. a ne 21. vek. Kao da nije dovoljno sto nas Rama zajebava, sad su poceli i vanzemaljci.

 5. Polovni Buntovnik kaže:

  Nibiru go home, you are drunk!

 6. Mizantropikus kaže:

  Mozes da mi pusis Nibiru

 7. himalajac kaže:

  Kakva glupost. Ko ce koga nego svoj svoga…
  Pa sva novija istrazivanja pokazuju da su srbi u stvari najstariji narod na zemlji koji potice od nubiraca; a upravo smo zbog toga I nebeski jer smo nekada davno putovali svemirom na planeti Nubira

 8. mixon kaže:

  Nemojte se lako prevariti, to je zla Nibirijanska opozicija ukrala identitet naših novinara i pokušava da izazove III pangalaktički rat! One čarke u Donbasu su samo uvod u mnogo veći međuplanetarni sukob čije će glavno poprište biti upravo u Srbiji, osim ako imperator galaksije, koji je trenutno prerušen u premijera Srbije ne odluči drugačije.

 9. Teranac kaže:

  Čekajte malo, pa jel’ moguće da samo ja znam da je Nibiru ona planeta na početku „Zvjezdanih staza prema tami”? Kako onda može biti neka lutajuća, kad je ova opstala barem do zvjezdanog datuma 2259,55?

 10. Xixu kaže:

  Možda rata i ne bi bilo, ali na mestu ovog teksta u novinama ste mogli da stavite bar 4 slike Stanije i Soraje. To vam neću oprostiti!

 11. sasa kaže:

  jel sudu u hagu

 12. Недељко kaže:

  Поштовани г. Марковићу,

  Желео бих Вам скренути пажњу на чињеницу да тачка 195а Правописа српскога језика (2010) констатује да се страна имена само ретко остављају у изворном писању, нпр. када не знамо како се транскрибују. Будући да сте очигледно разговарали са г. правним заступником планете Нибиру, остаје нејасно како сте пропустили ослушати његов изговор свог имена и употребити правилну транскрипцију, у овом случају Кјонк Ксиксу.

  Срдачан поздрав.

 13. Imic Obaveznic kaže:

  Prezime kao da je sa Kosova…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *