Tržište rijalitija se suočava sa suficitom starleta
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

06. sep. 2015

Starleta koju nisu pozvali u rijaliti ne sme od sramote da izađe iz kuće

BEOGRAD, 6. septembar 2015, (Njuz) – Starleta Nikolina Tomić (22) iz Beograda već nedeljama ne napušta kuću jer je u svom kraju izložena velikom podsmehu zbog toga što ove sezone nije pozvana ni u jedan rijaliti.

Nikolinu već dugo niko nije video, a njeni prijatelji kažu da preživljava jako težak period.

– Ona po ceo dan leži u krevetu, plače i gleda rtijalitije. Najgore je što za ono što joj se dešava krivi sebe iako to nije njena krivica. Bukvalno sve njene prijateljice starlete su ušle u neki rijaliti ili u Srbiji ili u nekoj od susednih zemalja, tako da se ona trenutno oseća neuspešnom i napuštenom od svih – kaže za Njuz jedan blizak prijatelj Nikoline Tomić.

Njene komšije, sa druge strane, nemaju mnogo razumevanja za svoju sugrađanku.

– Ona je potpuno obrukala naš kraj. Nekada smo sa ponosom mogli da kažemo da je poznajemo, a sada nam se smeje cela Srbija. Veliko razočarenje, naročito jer smo je uvek svi SMS-ovima podržavali kada bi ušla u neki rijaliti ili šou program. Sećam se kad je ulazila u prvi rijaliti, ceo komšiluk se organizovao da sakupimo pare za korekciju njene donje usne, a danas nam ovako vraća – rekao je jedan Nikolinin komšija koji je insistirao na anonimnosti.

Da stvart bude gora, na internetu se pojavila i pesma parodičnog naziva „Kuda idu ostavljene starlete“, koja je praćena fotografijama upravo ove mlade devojke, koja je svojevremeno postala poznata po izjavi „Uzmi sve što ti život pruža, osim kondiloma“.

Nenad Milosavljević

 1. Рубљов kaže:

  Преостаје јој само да се снабде кондиломима па трк у владу Србије да шири заразни оптимизам, као да је некаква блага анксиозност и безазлени песимизам завладао у овом најчувенијем српском ријалити формату…

 2. sremac kaže:

  A jel leži na leđima raširenih nogu ili rida u nekoj drugoj pozi.

 3. voya montoya kaže:

  Uskoro,update jesenji rialiti šou k o m u š a n j e k l i p o v a k u k u r u z a jer ipak je poljoprivreda naša šansa…
  Dakle , nema mesta malodušnosti,jer ako Srbija sada stane,postaće Stanija…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *