Bobi Marjanović ne ide u Rio

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. jul. 2016

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević odlučio je da ipak ne pozove jednog od najboljih domaćih igrača Bobana Marjanovića na OI u Riju. Šta mislite o tome?

Panta Kovačević (22)

linijski sudija na Aninom venčanju

Svi znaju da se u reprezentaciju ne zove, to je srpska tradicija. Ali opet, kada već dođeš, nema smisla da ostaneš duže od tri dana.

Mirko Popivoda (31)

boks sudija u ''Parovima''

Ako već ne zovu Bobija koji je visok 222cm, mogu to da nadoknade tako što će pozvati dvojicu od po 111cm.

Borisava Otašević (69)

skaut zatvorenika iz Gvantanama

Ni ja nikad ne prihvatam poziv, da ne ispadne da svima odmah kažem "da."

Stanojko Obrić (77)

bard slučajnog prolazništva

Lepo sam ja Saletu poslao inbox na Fejsu da pozove Bobija, čak sam mu nacrtao i nekoliko napada za njega, ali ne, ja kao nisam dovoljno stručan.

Pikachu (17)

Pikachu

Mislim da je to velika šteta jer ono što Bobana odvaja od mnogih centara jeste visoka košarkaška inteligencija. Pored toga, u pitanju je igrač koji ima jako dobru koordinaciju u odnosu na svoju visinu. On ima vrlo dobar pregled terena, pa ume da podeli kvalitetnu povratnu asistenciju saigračima u situacijama kada se oko njega nalaze po dvojica, pa čak i trojica košarkaša. No, ako ništa drugo, mislim da će ovo biti prilika za Štimaru da se pokaže.

 1. Ja sam kaže:

  Pa sta!?
  Ni Zmaj nije pozvan na Farmu.

 2. Рубљов kaže:

  Браво! Молио бих, ако може у данима који следе, један став пролазника о барду случајног пролазништва – господину Станојку Обрићу…Име, године, занимање, толико их је виртуозних и величанствених, но ништа не би постигли без фотографије која је у легенду ушла…Хвала.

  1. Радојица kaže:

   Ја мислим . . . да су те фотке . . . у ствари прави Њузовци ! А као пролазници… Као Хичкок, који кроз сваки свој филм протрчи на 2 секунде.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *