STAV PROLAZNIKA: Milan Beko na čelu Železnica Srbije

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

31. jul. 2014

stav 45

 1. JUKAS kaže:

  hahhah… svercerka silikonskih gumica je moj idol ;)

 2. Nesa kaže:

  Osecam kako ce celi vozovi sa putnicima nestajati zbog malverzacija.

  1. scoby kaže:

   U bekovskom trouglu: C Market;Vecernje Novosti;Knjaz Milos.

 3. Svetislav kaže:

  Ovi prolaznici zaista sve prate i često menjaju zanimanja jer znaju da čovek uči dok je živ, a ne mora da nauči ništa, to nije obavezno. Što se samog Mr Bekoa tiče, neko mora da bude i železničar da kupi lovu šinama uz priobalje i Beograd na vodi.

 4. Sremac kaže:

  Kad sam pročitao vest na jednom sajtu čije ime asocira na pozivni za muri… miliciju, pomislio sam ovi imitiraju NJUZ NET. Sad vidim da nije ogledalo ili jeste? Možda ste se vi i oni sa tog divnog sajta dogovorili. Pomagajte, posle ovoga ostalo je samo da poludim

 5. MRVOjed kaže:

  Luka, zeleznica, daj mu i aerodrom nemo’ si cicija!

 6. Stanarević kaže:

  Sunce vam ludo, pa jedva sam preživeo tribute band, kad me ovaj zlatiborski šerpas umalo ne dotuče!
  Bo-le-sno!

 7. nadžak efendija kaže:

  Ha, kamen temeljac je, čini mi se, udario Šarančić. Pa on je lokomotive kupovao preko butika. Naćelo kontinuiteta i dobra poslovna praksa. Verovatno će prvi zamenik biti iz Lee Cooper-a. A kad će doći na red Bogoljupče ? Svoje znanje o zelenoj salati, a bogami i telekomunikacijama, bankarstvu i svemu ostalom, vreme je da poaže u naprednoj Srbiji

 8. aleksandar kaže:

  Cu, prvog miliona….

 9. Ender kaže:

  Jel se ovo samo meni dešava da mi se čini da se vraćaju vesele ‘90-te? Nešto mi poznat taj Beko iz tog vremena. Pa se pitam kad će da recikliraju Kertesa i još neke. Tako mi nedostaju…

 10. zexx kaže:

  Kazite mi molim vas,je li sve ovo sto vidim da se desava u Srbiji nije nista drugo do moji flesevi od LSD-a iz mladosti!Jer ako je ovo stvarnost pod hitno nadleznost organa reda umesto policije moraju preuzeti ustanove poput Laza Lazarevic da ima covek gde da se obrati za pomoc javnog sektora i drzave.
  Mada jos me nekako drzi tracak nade i nabacuje mali kez na lice da me ipak biju fleshbekovi od gudre!

  PS.Deco droga je najgluplja stvar na svetu i ne korisitite je!Nije ona samo smrt,ona ume biti gora kazna.Da se kao ja odjednom obrete u potpuno nenormalnom svetu gde je sve iskrivljeno i naopako,a samo zbog posledica na vas mozak u vidu dozivotnih flesbekova!

  PSS.Deco ako pak i vi percepcirate svet isto kao i ja,a niste nikad uzimali LSD…e onda ga hitno negde nabavite i za mene malo.Od ovog ludila se mora bezati nekako!!!

 11. Ender kaže:

  Izgleda se i ja drogiram, a nisam ni bio svestan toga.
  Ili me neko namerno drogira, a ja i ne znam.

 12. Relja kaže:

  Tako treba, beskompromisno protiv kriminala i korupcije. Sve je stvorio sa svojih 10 prstiju (zavlačeći u naše džepove, naravno).

 13. Žirant kaže:

  Da li bi Čak Noris smeo da odbije ponudu Gospodara Vučića?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *