Mladim matematičarima nije dozvoljeno da budu na balkonu skupštine sa vaterpolistima

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. jan. 2016

Mladi matematičari koji su Srbiji doneli šest zlatnih medalja nisu se pojavili na balkonu Starog dvora zajedno sa vaterpolistima, iako je bilo najavljeno. Šta mislite o tome?

Mirko Stojnić (34)

čajetinski uzgajivač divljih svinja

U svakom slučaju bili su blizu, a svi znamo da u sportu nije bitno izaći na balkon već učestvovati u izlaženju na balkon.

Jasenko Koprivica (29)

zvanični tapkaroš SNS-a

Mladi matematičari treba na vreme da se naviknu na razočaranja. Tako će im biti lakše da prihvate da će uprkos dobrim ocenama tokom školovanja, kad porastu, morati da rade u trafici.

Milanka Obrenović (66)

izvršni producent spota Er Srbije

Ne treba ni da ih puste. Jer ako danas pustimo matematičare na balkon, sutra ćemo morati i odbojkaše i tenisere i ostale učesnike u sportovima bez kontakta.

Kornelije Lekić (78)

proizvođač dečijih suza crnogorske vaterpolo reprezentacije

Ljudi, budimo iskreni, ko bi želeo da gleda matematičare u kupaćim gaćama?!

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Kako bi mogli sva raspoloziva sredstva da usmere ka samo jednoj nameni – ponovnoj izbornoj pobedi, ,,genijalni” napredjaci su se dosetili kako da ubiju dve muve sa jednim kamenom. Srecom mladi matematicari nisu glupavi!

 2. Ariela kaže:

  ma stvar je prosta…ja sam cak ubedjena…ovo su sve napravili oni koji su u skoli padali stalno iz matematike ili se jedva provlacili pa presli u politiku…sad treba dakle da velicaju ono sto ih smrtno boli…ne znaju da saberu dva i dva a ovi momci dobili nagrade…i onda sta ce od ljubomore nego mrs bre…sto dalje od nas…

 3. Ja sam kaže:

  Pa sta?!
  I Stanija je pobedila na Farmi pa nije bila na balkonu.

 4. mixon kaže:

  Ljudi, Mali je sve objasnio…Nisu mogli izaći na balkon, da ne bi tako diskriminisali sve ostale dobitnike medalja u recitovanju i crtanju. Zamislite samo više od 50 najboljih učenika nagurano na jedan balkon, to je nezamislivi bezbednosni rizik! Može čak da se pokrene lančana reakcija, fuzija umova! Mogu još da pomisle da su stvarno bitni zbog svog znanja i pameti, pa da počnu da se međusobno dogovaraju, organizuju i na kraju zahtevaju neke promene?! Nema većeg bezbednosnog rizika od toga u Srbiji! Kako bi taj propust posle objasnili kumovima-reketašima, kupljenim diplomcima i masterašima, plagijatorima, keramičarima, botovima-sendvičarima i ostalima koje smo zaposlili preko stranke?! Inače vi Njuzovci možete njuzovati još 100 godina, nema tih slučajnih prolaznika koji će prevazići komentar i objašnjenje Malog. Slobodno okačite tastaturu o klin…

  1. Ja sam kaže:

   Malecki je potpuno u pravu sto se tice bezbednosti.
   Jer, sta da je balkon pao a oni upadnu u Beograd na vodi a ne znaju da plivaju ?
   Ko da ih spasava?

 5. nonimus kaže:

  Jedni bacakaju loptu, drugi presipaju brojeve, niko ništa ne proizvodi.

 6. sremac kaže:

  Ovaj slučaj otvara mi neke ideje. Svih 250 kandidata za poslanike posle pobede njihove stranke da se pojave na balkonu. E, pošto nema dovoljno mesta na balkonu treba kako izađu na balkon tako da skaču u razdraganu masu. I dodatna ideja, recimo pobede SNS-ovci, ispod balkona u prvih pet redova čekaju ih recimo birači SRS ili DS, pa ko dobaci do 6. reda.

 7. Рубљов kaže:

  Бруно Орешар
  тим менаџер за Балкан
  кладионице “Тигар на води”
  из Макаоа :
  “Класично танковање, деца намерно нису изашла на балкон, јер у Србији уопште није безбедно бавити се математиком…”

 8. Александар Хејтер kaže:

  Таман смо почели да личимо на нормално друштво а онда је гомила штребера покушала да потисне Станију и Сорају и да нас врати у времена када није било сиса на изволте и када су се цениле штребрске њушке на којима су висиле наочари са данцима од тегли уместо сочива. Е па неће моћи, ту је супер Алек да раскурца ову банду смарачку.

 9. Sp kaže:

  Zato što se ekipa na vlasti boji da bi matematičari mogli da saberu dva i dva.

 10. mirko kaže:

  Bas mi je krivo sto mladim matmaticarima nije dozvoljen izlazak na blakon . Bilo bi lepo videti jednu bar generacuju koja nam maše pre odlaska iz Srbije . Možda bi nam otvorili oci , da mesto prsta prislonimo nesto drugo na celo .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *