nazad na vrh

Najavljeno rušenje Starog savskog mosta

Stari savski most predviđen je za rušenje u narednih nekoliko godina. Šta mislite o tome?

 • Goran Đokić (33)

  Stvarno slučajni prolaznik
  Što baš njega? Pa ima u Beogradu i lepših mostova za rušenje.
 • Nikola Carić (35)

  Beograđanin na vodi
  Pobogu, pa taj most je preživeo ne samo naciste nego mu ni demokrate nisu mogle ništa! Sramota!
 • Petar Boškovski (70)

  Trouglasti deda
  Odlična vest! Još da srušimo, Brankov, novi i stari železnički, Mosta na Adi i Pančevac i eto nama slobodne Vojvodine.
 • Dragica Šainović (73)

  DJ muzičke fontane
  Na tom mostu su se godinama skupljani narkomani, pacovi i zmije, krajnje je vreme da na njegovom mestu nikne promenada, šopin mol i hotel sa 5 zvezdica.
 1. Zoran Babic
  detektor kodirora Srbije
  -Moracemo da strusimo ovaj gvozdeni most od feruma da bi prekookeanski brodovoplovi mogli da prolaze ispod njega.
  Mada, nije mi jasno kako ce da plohove ispod njega ako ga ne bude bilo?

 2. Nаправићемо још већи и старији, али на неком безбједном мјесту, на сухом, само да не угрозимо ебропски пут. Штагод да је то, то.

 3. Kako to u vremenu u kom imamo novog predsednika,nove zakone,nove napredne vizije,novu teoriju o nastanku sveta ,savski most može i dalje da bude stari.Novi most se čak i ne mora zvati savski,možemo i Savi i Dunavu dati novo ime ,i Beograd isto može da se zove Novgorod.

  • Kad se vec radi most, glupost je da se ne odradi i ono rugolo od Kalemegda gde ce ugledni strani investitori Karic, Draskovic, Alabar i Subotic da ozidaju (Karici -nadzidaju), ali da okrece ulaze i promene sijalice.

  • Ови тројни нато-пактери и не гледају на Београд друкчије него као на мали Новгород. Да могу променили би му име у Чича Томина Колиба.

 4. Koja cuda treba da se dese,a da govna ta Sava odnese,Miljacka je samo parafraza dokle kreira hor srpskijeh gmaza…!!!Amen mostu!!!I zajednici gradjana u severnom Beogradu…Vaskrse Zapadni Beograd ,kao istocno Sarajevo!!!Jos samo da reaguje Emir Kusturica mostovatvorac i baksuzoprorok nacionalnih vrednosti cina spajanja…Brata sa bratom…

 5. Ha..hoce da ruse da budu sad u nekom trendu sa nekim novim projekcijama arhitekturom…a da ih pitas koja reka protice ispod Savskog mosta…zamislili bi se…koja bese sunce ti poljubim…ta garnitura odlucije o mnogo cemu..pa vi sad vidite…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix