Jović bio u sjajnoj formi tokom celog leta
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

13. nov. 2015

Stefan Jović asistirao pilotu tokom povratka iz Minhena

BEOGRAD, 13. novembar 2015, (Njuz) – Košarkaš Crvene Zvezde Stefan Jović krunisao je svoju odličnu partiju u Minhenu asistiranjem pilotu aviona kojim su se Crveno-beli vratili u Beograd. Mladi plejmerker je vrlo brzo po poletanju seo u kabinu, preuzeo komande u svoje ruke i sigurno vodio avion do uspešnog sletanja.

– Jović je bio neverovatan tokom celog puta i u potpunosti iskoristio priliku koja mu se pružila – rekao nam je glavni pilot. –Već u prvoj četvrtini leta videlo se da će ovo biti njegov dan, ali ono što se desilo u samoj završnici je nadamašilo sva moja očekivanja. Sve vreme je fantastično kontrolisao pritisak u kabini, visinu i brzinu aviona, a pokazao je izuzetnu psihičku stabilnost i u samoj završnici, prilikom sletanja na pistu – istakao je on i dodao da je Jović fantastičan timski igrač koji sebe nesebično podređuje uspehu ekipe.

Jović se nije zadržao na ovome već je iskoristio priliku da asistira i stjuardesama dodavajući svojim saigračima lanč pakete, što su najbolje iskoristili Zvezdini centri Cirbes i Štimac. Po sletanju na aerodrom Nikola Tesla, on je asistirao jednoj starijoj gospođi prilikom nošenja kofera, a odličnu formu i svu raskoš svog talenta na kraju je demonstrirao dolaskom u našu redakciju gde je asistirao prilikom pisanja ovog teksta.

Bojan Savić

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Od samog pocetka citanja mi je bilo jasno da je u pitanju pravi timski rad na ovom tekstu!

  2. Рубљов kaže:

    Момак је уистину заслужио овако афирмативан текст. Надам се да тренеру радоњићу није промакло асистирање Јовића Мекелу у тражењу другог клуба…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *