njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

04. dec. 2014

Stefanović sumnja da je ledenica koja je pala na Antićevu glavu bila namenjena Vučiću

...

BEOGRAD, 4. decembar 2014, (Njuz) – Ministar policije Nebojša Stefanović izrazio je sumnju da je ledenica koja je danas pala na glavu Aleksandru Antiću bila namenjena premijeru Srbije Aleksandru Vučiću.

Vidno zabrinuti Stefanović objasnio je novinarima da svi tragovi koje trenutno policija ima navode na pomisao da je Aleksandar Vučić, a ne Antić bio meta ovog perfidnog napada.

– Više puta sam pogledao snimak i jasno se vidi namera ledenice da ugrozi nečiju bezbednost – kaže Stefanović – Samo spletom srećnih okolnosti na tom mestu nije bio premijer Vučić niti neki član njegove porodice, već ministar Antić. Poznat je odnos predsednika vlade prema snegu i njegova spremnost da pomogne zavejanim građanima pa sumnjamo da je napadač pretpostavio da će i u ovoj prilici on biti na licu mesta. Srećom, premijer nije trenutno u zemlji pa je ovaj napad na njega propao. Policija je prozrela njegove namere, pažljivo analizirala drvo sa kog je ledenica pala i ne sumnjam da će krivac ubrzo biti uhapšen i priveden pravdi-decidan je ministar.

On je pohvalio i ministra Aleksandra Antića jer je preventivno stavio šlem na glavu kako bi se zaštitio i tako vešto zavarao napadača koji usled toga nije jasno video da se radi o običnom ministru, a ne premijeru.

– Po svemu sudeći iza ovog napada stoji amater. Takav zaključak se sam nameće jer je Antić nepovređen prilikom napada. Svi znamo koliko je premijer Vučić neustrašiv i da ne bi koristio šlem, a to bi jedan profesionalac morao da zna – ubeđen je dr Stefanović i dodaje da su sva stabla u okolini incidenta mogući saučesnici zbog čega će proći detaljnu policijsku obradu.

Bojan Savić

Soko Sokolović

 1. Monika kaže:

  Večeras vanredna “Teška reč” na Pinku
  Tema: Još jedan pokušaj atentata
  Gost: Ministar policije Nebojša Stefanović
  Specijalno uključenje linkom iz New Yorka preživelog premijera (koji će, radi lične bezbednosti, ostati još koji mesec u SAD)
  Plus, kajron koji će ići sve vreme: Vlada Srbije presrela ledenicu ubicu! Ledenica ubica, nema pasoš Srbije, dostavljena dronom sa Severnog pola – potvrdili forenzičari MUP-a, premijer poručio da se ne boji i da nikakva ledenica neće sprečiti reforme, pa makar ona bila i ubica!

  1. Nemanja kaže:

   Ja sam čuo da je Antića udario Snegoslav Ledenajac, inače najinteligentnija ledenica na Balkanu. Niko ne sme ni ime da joj spomene.

   1. Ledeni kaže:

    A uzeh mu ime u usta, zato ces da budes kamenovan, tj. zatrpan grudvama leda! :D

  2. gradjanin kaže:

   Premijer je svatio da je u Srbiji usrana situacija, pa mora da nađe državu gde će moći da se skloni kad narod uzme motiku u ruke.

 2. Jan kaže:

  Petorica milicajaca su ledenicu odmah uhapsili , stavili joj lance i odvezli u prvi okružni sud u Beograd po hitnom postupku , gde je od nje na stolici posle kraćeg ispitivanja ostala samo kaljuga .

 3. aleksandar kaže:

  Čak Noris ne sumnja, on zna.

  Doktor Slina ne sumnja, on sumlja.

 4. deda Dragan kaže:

  Doktorant bi morao znati : “Bog ne bira kad šlogira” !

 5. xy kaže:

  Ma ja ipak mislim da je ovo sve izrežirano, jer davno je bio Feketić pa Obrenovac, e sad da malo glupi narod ne zaboravi da ima na vlasti ljude koji “žrtvuju svoj život” radi države. Cirkuzanti nastavljaju kako su i počeli, cirkusom!

 6. Djura kaže:

  Osumnjičena Ledenica odbila je da da iskaz pred istražnim sudijom Višeg suda u Zaječaru bez prisustva svog branioca koji se nije pojavio na saslušanju usle štrajka advokata.

 7. Савле kaže:

  Шалу на страну, “леденица” има тзв “падајућу” путању па је јасно да је ручно (на)бачена. Да није шлем не би спао.

 8. ahmed djida sampion kaže:

  Vulin: jos jedan neuspeo pokusaj amerikanaca da destabilizuju vladu i ugroze reforme

 9. Sremac kaže:

  Kad građani nisu u stanju da uzmu usrane motke, priroda preuzima stvar u svoje ruke.

 10. stefan_mi kaže:

  Policija je prozrela njegove namere, pažljivo analizirala drvo sa kog je ledenica pala i ne sumnjam da će krivac ubrzo biti uhapšen i priveden pravdi- LUCIDAN JE MINISTAR

 11. Jevdjen kaže:

  Prema bezbednosnim procenama MUP-a vlada republike Srbije odobrila uvoz veceg kontigenta plasticnih slemova za potrebe odlaska ministara i vladinih sluzbenika medju narod/ dr Stefanovic se zalagao i za skafandere iste namene!

 12. ethanol kaže:

  Za lepu ledenicu poklanjam sibirsko državljanstvo i sibirski gaz koliko u džepu po kandidaturi kandidata do “južnoga tok-tok-toka” može da stane.

  UsLoV ove “prosrBske aKcije”: da svaki kandidat bude poreklom sa Kosova, Rom, Albanac ili čistokrvni Srbin sa specifikacijama, certifikatima i diplomama DNK analiza izdatih od šejka Recepa bin Tayyipa al Sultana al Erdogana.

  Vaše kandidature poslati na imejl pod hitno na:
  Sheikh.bin.Sibir.al.Zima.al.Popetrenko.al.Nepovratilov@siberia.com

 13. Aleksandar Хејтер kaže:

  Jasno je da je ledenicu bacio Vojislav Šešelj kako bi destabilizovao situaciju u Srbiji i regionu, vreme je za još jednu oštru rezoluciju evropskog parlamenta.

  1. ethanol kaže:

   AleHandro, bre,
   Moj idol Vojoslavni Hungarac Šešelj i moja glavna naučnica AustroHungarica Mileva Marić (po niškoj ulici na Nišavi “Mileva AnŠtajn”) će osnovati humanitarnu grupinu (Prva neopismena strina goleme zemalije Srbije – Foundation) i gladnoj deci Njujorka uručiti božićne poklone.

   Kao glavni akcioner “prosrBske aKcije” za amerikansku dečurliju, molim vas da vašu trinaestu platu poklonite našoj čuvarki dveju koza u legalizovanim vikendicama kraj mutne vode!

 14. Majke mi.. kaže:

  Po goloj, a netaknutoj glavi kamermana , vidi se da je ledenica ciljano pala, na ciljanu funkcionersku glavu . Znači atentat , znači možda dronom ciljana ledenica. Čekamo rezultate istrage.

 15. scoby kaže:

  Cestitam! Uspeli ste ovim clankom da vas Borko Panker citira u tzv. “Skupstini”, a nasa maja (prince, poljubi me i pretvori u princezu) zbog toga napusti “zasedanje” pod izgovorom koji predstavlja sustinu demokratije.

 16. demagog kaže:

  Ja se ne sekiram da će Nebojša Dr Stefanović pronaći krivca čim pronadje mozak. A ako to potraje, uvek mu ostaje ona EKSPERTSKA KONFERENCIJA NA MEGATREDNDU. Taj trust mozgova će sigurno moći da sve razreši

 17. Duca kaže:

  Premijer ne bi nosio ni kapu, a kamo li šlem!

 18. Sasa kaže:

  Pogodilo ga neko dete sa grudvom, a ovi napravili od toga atentat. Sta bi bilo da se Vucic zaglavi u liftu. Onaj slinavi bi pola Srbije na detektor lazi poslao.

 19. hrista kaže:

  Ma… zao mi ledenice… al ni one nisu ko sto su nekad bile. U moje vreme, kad te rokne u glavu, ni Nada Macura ne pomaze.

 20. hrista kaže:

  Mozda je slem slojevit.

 21. Саша kaže:

  Посеците свако дрво у кругу од километра, за казну. И устрелите све птице, да не лете, да не лете (и не кењају евентуално на главе министара)… И наравно, окујте сва мора да не шуме, да не шуме (јбг немамо наше море, како би га оковали у част премијера…)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *