njuz-autor

AUTOR: urednistvo

31. jul. 2019

Stefanović: Vučića svakodnevno prisluškuje 7 miliona građana preko svojih televizora

BEOGRAD, 31. jul 2019, (Njuz) – Ministar policije Nebojša Stefanović saopštio je da su nadležne službe utvrdile da predsednika Srbije Aleksandra Vučića već sedam godina prisluškuje čak sedam miliona građana preko svojih televizora i da to prisluškivanje i dalje traje.

Građani Vučića, kako je Stefanović naveo, prisluškuju bez ikakvog naloga suda.

– Prisluškuju šta govori na konferencijama, u televizijskim gostovanjima, na javnim događajima, zapravo ne postoji situacija u kojoj predsednik nije masovno prisluškivan. Operacija je svih ovih godina izvođena vrlo perfidno, tako što su građani zloupotrebljavali činjenicu da sve nacionalne televizije snimaju i prenose Vučićeve nastupe i onda su taj materijal koristili da neovlašćeno prisluškuju predsednika – objasnio je Stefanović.

Prema rečima ministra policije, Aleksandar Vučić je “na merama” građana od dolaska Srpske napredne stranke na vlast.

– Građani ne prezaju ni od čega. Istraga je pokazala da su oni došli za ovih sedam godina do potpuno neverovatnih podataka, koji ni na koji način nisu od javnog interesa. Tako smo utvrdili da oni znaju kako su mu punjene lignje omiljeno jelo, da voli da čita do kasno u noć, da njegov sin ne zna šta je vodomer, ali i koliko je bio težak na rođenju. Zamislite samo dokle ide ta bahatost. Kome su potrebni ti podaci? – upitao je Stefanović i zaključio da je u pitanju flagrantno kršenje privatnosti predsednika kakvo nije zabeleženo u novijoj istoriji Srbije.

Nenad Milosavljević

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Dobro je što nam je šef policije otkrio istinu o prisluškivanju predsjednika preko malih ekrana. Al ko je rušio u Savamali izgleda da ne znaju ni na televizijama ni u policiji!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *