njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

06. nov. 2014

Strajnić prekinuo reprizu „Srećnih ljudi“ da bi ispričao o razgovoru Vučića i Putina

Strajnić uspeo da izbegne obezbeđenje i upadne u reprizu

Strajnić uspeo da izbegne obezbeđenje i upadne u reprizu

BEOGRAD, 6. novembar 2014, (Njuz) – Gledaoci Javnog servisa bili su neprijatno iznenađeni tokom repriziranja 64. epizode serije “Srećni ljudi” jer je u 10. minutu emitovanje na kratko prekinuto zbog Predraga Strajnića. Poznati sportski novinar iskoristio je trenutak nepažnje svih zaposlenih na televiziji da prekine seriju i svim gledaocima ispriča da su razgovarali Vučić i Putin.

Strajnićev upad je trajao kratko, svega nekoliko minuta i on je, nakon izvinjenja zbog prekida serije, saopštio da je neophodno da gledaoce obavesti o tome da je premijer Vučić razgovarao sa predsednikom Rusije Putinom i da je dogovoreno da njih dvojica ostanu u redovnom kontaktu

Mileva Dobrosavljević, penzionerka sa Konjarnika, kaže da je Strajnićev upad šokirao.

– U toku je bila jedna od mojih omiljenih scena, razgovor Popare sa sekretaricom Bebom, i taman kada je išao najbolji deo serija je prekinuta i pojavio se Strajnić sa pričom o Vučiću i Putinu. Prvo sam bila zbunjena jer sam gledala ovu seriju toliko puta, sve znam napamet i ne sećam se da se Strajnić nekada pojavio. Kada sam shvatila o čemu se radi bila sam neprijatno iznenađena – rekla je gospođa Dobrosavljević.

Kako Njuz nezvanično saznaje Strajnić je pokušao da ponovi upad i na samom kraju serije, ali je brzom reakcijim obezbeđenja sprečen. Očevici su izjavili da je i obezbeđenju koje ga je udaljilo iz zgrade RTS-a pričao o razgovoru Vučića i Putina.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  Razgovor:
  Vladimir:
  -Aco, daj mi dug!
  Aca:
  -Okreni se.

  1. Vladimir kaže:

   Aco pederu !!!

   1. Ja sam kaže:

    Ti si jedan od retkih koji je shvatio komentar.

 2. Marko kaže:

  cccccccc….. Nevaljalac, samo je cekao pravi momenat da se osveti! Strajnicu, legendo – ne daj se – uz tebe smo! Bas si u nezgodnom trenutku upao, mislim, to nije fer prema gledaocima. Pomislili smo da nam se i TV ukvario…

 3. MRVOjed kaže:

  Clanak je nedorecen. Zasto ste izbegli da napisete da je pominjanje imena g premijera cela ekipa reprize propratila spontanim aplauzom, pa je tek posle 10 min. Popara nastavio da muva ribe u reprizi.

 4. zec kaže:

  A sinoc ligu sampiona da je Vucic dobio nadimanje i gasove .

 5. aleksandar kaže:

  briljantan detalj je “dogovoreno da njih
  dvojica ostanu u redovnom kontaktu”.

  razgovor ni ne moze drugacije kad je
  jedan od sagovornika naprdnjak.

  dogovora/plana/akcije nema, nego
  su se dogovorili da ce se opet cuti,
  negde oko 2016 pretpostavljam…

 6. Teoretičar zavere kaže:

  Pošto je nasilno izbačen iz zgrade RTS, vidno indisponiran, Strajnić je otišao u Dom za stare na Karaburmi da prepriča razgovor Ace i Putina, ali ga niko nije slušao. Neko je igrao šah a drugi su gledali TV. Zatim je besan izleteo iz Doma i odjurio pravo u predškolsku ustanovu “Leptirić”. Za divno čudo, deca su ga pažljivo slušala šta im je pričao o razgovoru dva državnika. Raspoloženje mu se popravilo i taman je hteo da nastavi ali ga je prekinula vaspitačica rečima da ovde pričaju drugačije bajke.Nemajući kuda, nesrećnog Strajnića je put naneo u krug bolnica u ustanovu “Laza Lazarević”. Spazivši neke ljude što su šetali po hodniku, prišao im je i počeo da im priča o razgovoru između Vučića i Putina. Prekinuo ga je jedan grmalj u belom mantilu i pitao ga: “Iz koje ste vi sobe? Nisam vas ranije viđao ovde!”
  Objasnivši ko je i šta govori, Strajnić je hteo da nastavi, ali je prekinut rečima: “E, moj brate, džabe trošiš reči. Ovde imamo bar dva Vučića i četiri Putina koji se stalno svađaju. Samo si im ti falio sa tom pričom!”

  1. deda Dragan kaže:

   Bolničar nešto mulja, kako samo dva Vučića ? Prećutao je onog vezanog za krevet što je ukrao Vučićev identitet,

 7. monty python kaže:

  Sta je sledece: Postovani gledaoci, prekidamo program zbog ekskluzivne vesti, veceras nas umalo nije pozvao Putin! Umalo… Pratite i dalje nas program redovno cemo vas izveštavati o svakoj daljoj promeni. Vaše pravo da znate sve! Trt!

 8. Monika kaže:

  ‘alooo Rusija!
  – Ja kazem Alek lezi, a on nije mogao da legne, nego seo!

  1. aleksandar kaže:

   klekn'o

 9. misterx kaže:

  upad je bio i tokom vremenske prognoze,neki kazu da su videli i tokom reklama za uloske sa krilcima,pa cak i za jelen pivo,najbolje je kad poplavi.

 10. ethanol kaže:

  Otkako je naslednik precednika privatizovane Srbije na slobodnim i unapred dogovorenim izborima preuzeo kragujevačku krunu, broj izvoza srpskih fijata u Italiji je skočio za jedan komad.
  Presrećni Italijan Spartaco Capon (35), atristički knjigovođa poznatiji kao Spartako Al Kapone za drugare, zadnji komad srpskog sira, pa puk'o od sreće i odlučio se za novu dekoraciju modela Fiat 500 L uz pomoć tesarske sekire. “Consumer Reports Italy” javlja da ova italijanska sekira ništa ne vredi.
  Izvor: www – by – chetina – offline
  http://www.20min.ch/dyim/be133a/M600,1000/images/content/1/8/7/18787917/7/topelement.jpg

 11. Videćemo šta će biti, ali predlog nije loš….

 12. Mika - Miks kaže:

  NASLOV ZA NJUZ NET
  Mirko Alvirović, urednik popularne emisije SAT koja se bavi bezbednošću u saobraćaju, u ponedeljak je izazvao saobraćajnu nesreću na Novom Beogradu, kada je svojim vozilom udario u tramvaj:
  :) :) :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *