Stranački aktivista uspeo da poseti familiju i prijatelje u 27 gradova
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

08. apr. 2016

Stranački aktivista iskoristio kampanju da obiđe rodbinu po Srbiji

BEOGRAD, 8. april 2016, (Njuz) – Koviljko Perišić (45) stranački aktivista i član jedne od stranaka vladajuće koalicije iskoristio je predizbornu kampanju i putovanja autobusima da besplatno obiđe prijatelje i rodbinu po Srbiji.

Gospodin Perišić kaže da mu je kampanja pomogla da ponovo uspostavi kontakt sa mnoštvom prijatelja koje nije video dugi niz godina, a koje inače nikada ne bi mogao da priušti da poseti.

– Da je sreće pa da imamo ove kampanje svakog meseca, više bismo se viđali međusobno. Prijatelji su bili prijatno iznenađeni što me vide, a tek kada su čuli da sam uspeo u njihov grad da doputujem besplatno! Jedini koji nisu bili srećni su šefovi tima, koji su mi zamerili što nisam otišao ni na jedan predizborni miting da tamo budem deo ogromne mase lokalaca koja je dočekala funkcionere – kaže Koviljko.

Perišićeva rodbina iz Prijepolja kaže da ga nisu videli godinama i da ga verovatno nikada više ne bi ni videli da nije postao stranački aktivista i iskoristio pogodnost besplatnog prevoza:

– Kada neko kaže da vlast ništa nije učinila za narod, Koviljko je živ primer da to nije istina. Vlast nam ga je dovela da ga vidimo, sednemo malo sa njim i popričamo uz kaficu par sati, dok nije došlo vreme da stranački autobus krene dalje. Hvala im na tome – kaže Koviljkova tetka Slađa iz Prijepolja.

Prema nezvaničnim podacima, gospodin Perišić je za mesec dana besplatno obišao 27 gradova i posetio skoro 50 prijatelja i članova dalje i bliže rodbine, a nada se da će do kraja kampanje uspeti da poseti i preostalih 12 odsto rodbine.

Viktor Marković

Bojan Savić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  I sad nek neko kaze da pod Naprednjacima nema boljeg zivota. Besplatno pre puta moze (o stranackom trosku) da proveri nivo secera, pa onda voznja gde mu se oce (da ne posedi mogao bi i dve ture dnevno). I kako mu to sad oduzeti.?!

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   Zaboravih da ima jedna mala ,,caka”. Ako 24tog ne ,,proda dusu djavolu”, neki ,,Nesa iz Beograda” mu obecao neke ,,za koje nece znati ni ko su ni odakle su” koji ce ga tako ,,ofshorati”, da ga rodbina nece vise ni poznati!

 2. ariela kaže:

  A Jos jako salju s njim i Sir kajmak meso…put se Jos vise isplati…pa ko se onda politikom bavio ne BI…zivela rodbina…

 3. Баш Рђа kaže:

  Кад креће снс транспорт за Приштину, да Аладин Вучићи посети тату Фахрија? Одрасло дете, осамосталило се, ал остало жељно бозе, туљумбе и бакљаве. Гени су ћудо.

 4. Ja sam kaže:

  Bas korisni ovi izbori.
  Eto u utorak meni na kancelarijska vrate zakucala privremeno povremena cistacica i kaze:
  ,,Sefe, skupljam peticiju da me ostave na poslu jos sest meseci. Reko mi direktor za ljudske resurse, onaj celavi Rista, da prikupim 60 potpisa sa licnim brojevima i sve ce biti u redu”
  Uzmem ja ,,peticiju” a na njoj pise СИГУРНИ ГЛАСОВИ ЗА СНС…
  I tako je ,,celavi Rista” i dalje ostao direktor, a PP cistacica postala bivsa PP cistacica.
  Nije lako biti direktor.

  1. Баш Рђа kaže:

   Чист фашизам (чистачица, Мусолини “ћелави Риста”), још ако у некој “Алфи” воза секретарицу, неће бити лако директору, ако се историја понавља.

   1. Ja sam kaže:

    Ju!! Naopako.
    Dovoljno ce biti da izvisi.

 5. Рубљов kaže:

  ” Страначки активиста искористио родбину широм Новог Београда да направи кампању ” – Александар др намбија Шапић…

 6. Sp kaže:

  Ko zna kolika li je tek Acina tajna tazbina…

 7. strani placenik kaže:

  Sto jes jes.
  Ali niko ne spominje penzionere.
  Njima su smanjili penzije.
  Ali ih sada vode na ekskurzije od grada do grada, sve besplatno.
  Jos im placajuhranu i pice.
  Tako da im nisu smanjili penzije, vec ih povecali.
  A to isto im priredjuju svake dve god.

 8. Danijel kaže:

  Eto resenja, kako besplatno obici Srbiju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *