Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. maj. 2023

Strane službe angažovale dodole da bi danas prizvale kišu

BEOGRAD, 26. maj 2023, (Njuz) – Nevremena koje je danas pogodilo Srbiju je direktna posledica rada stranih službi koje su angažovale dodole i tako prizvale kišu, tvrde u Srpskoj naprednoj stranci. Obilne padavine su dovele do zastoja i gužvi na putevima, na nekim mestima voda je odnele mostove, a saobraćaj u većem delu zemlje je usporen i otežan.

– Ne postoje sredstva koja neće primeniti neprijatelji Srbiji samo da bi sprečili najveći miting u njenoj istoriji – rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić. – Kiša i grad koji su danas pali nisu slučajnost. Imamo pouzdane informacije da iza svega stoje dodole koje rade za inostrane obaveštajne službe. Prethodnih dana, na više lokacija u Srbiji je primećena njihova pojačana aktivnost. Kišu su prizivali u svim većim gradovima kako bi izazvali poplave i sprečili naše aktiviste da prisustvuju veličanstvenom mitingu koji danas organizujemo u Beogradu – jasna je Brnabić.

Ona dodaje da ovi izdajnici i strani plaćenici neće uspeti da naprave haos na ulicama i da destabilizuju Srbiju.

– Ološ koji je sebe stavio u službu srpskih neprijatelja na sve načine pokušava da dođe na vlast. Svi možemo da vidimo na šta su spremni ovi lešinari i kreteni samo da bi se dokopali vlasti. Zbog njihove alavosti, neka deca danas nisu mogla da odu u školu, vozila hitne pomoći su kasnila pri izlasku na teren, a autobusi koji voze naše građane su bili zarobljeni na putevima – rezignirano je, današnja dešavanja, prokomentarisala premijerka i poručila da je ovo direktan pokušaj destabilizacije današnjeg mitinga i predsednika Vučića.

Ovim povodom, na televiziji Pink organizovana je specijalna emisija u kojoj su ovaj zlonamerni napad na Srbiju raskrinkali poznati stručnjaci za delovanje dodola u hibridnom ratu Nebojša Krtsić, Dejan Vuk Stanković i Dragan J. Vučićević.

Bojan Savić

  1. Баш Рђа kaže:

    Највећи митинг у историји, ал за мало, не даде Бог, разби киша С(Н)С дивизију :) Ал добро, митинг, јака ствар, нема ко код нас то није правио, било је свакаквих, од црвених четника до карићеве зелене салате. Направи ти, кад се већ поредиш са брозом, сахрану већу од његове, то би било нешто. 4 краља му дошла, 1 војвода, јбм ли га кол*ко председника, а јбг, теби би дош*о онај неки водитељ, шта ли, “краљ”са пинка или хепија не могу да се сетим сад, и један лажни војвода, а и он ако му доплатиш :) Зезам се бре, слободно, можеш ти то, зна се колико те сви на свету поштују и колико високо цене твоју памет, само ти обави оно што је до тебе, оно што си обећавао па ништа, знаш, ону формалност са конопчетом.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *