Speed dial je takođe korisna opcija ambasadorima
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

29. jul. 2016

Strani ambasadori stavili Vučićev mobilni kao „omiljeni broj“

BEOGRAD, 29. jul 2016, (Njuz) – Ambasadori zapadnih zemalja, uključujući i šefa delegacije EU u Srbiji Majkla Devenporta, stavili su broj Vučićevog mobilnog telefona kao “omiljeni broj”, saznaje Njuz.

– Od kada vršim dužnost ambasadora u Srbiji, kupio sam pripejd karticu i odmah mi je ponuđeno da odaberem omiljeni broj koji najčešće okrećem. Nije više tajna da moje kolege i ja zovemo vašeg premijera po nekoliko puta na dan, nudeći mu kadrovska rešenja za ministre, savetnike, guvernera i ostale ključne funkcije u zemlji. Ne samo da mi njegov broj stoji kao omiljeni, već mi je i na speed dial opciji – otkrio je za Njuz američki ambasador u Srbiji Kajl Skot.

Majkl Devenport tvrdi kako je stavljanjem Vučićevog broja na omiljeni, znatno smanjio mesečni račun za telefon.

– Od kada mi je Vučićev mobilni u opciji “omiljeni broj”, računi su mi znatno manji jer svaki poziv tog broja košta svega 10 para. Ja kada ujutru otvorim oči, prvo okrenem njega da ga pitam šta je sa onim rešenjima za novu vladu o kojima smo pričali još pre nekoliko meseci. Ponekad mi se ne javi na telefon, ali koristim opciju besplatnih minuta za pozive u istoj mreži preko fiksnog telefona pa ga zovem na posao i tu ga uvek pronađem – rekao je Majkl Devenport.

Kako Njuz nezvanično saznaje, zbog toga što koristi stari telefon na kojem nema opciju blokiranja telefonskih brojeva, Vučić je izjavio da će najverovatnije umesto njega neko drugi morati da preuzme odgovornost slušanja šta mu po ceo dan govore strani ambasadori.

Miroslav Vujović

 1. sremac kaže:

  I šalju mu sliku belog Čede, a ispod piše Ministar inostranih poslova.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa čekajte, šta je uradio sa onim ruskim telefonom što mu je ranije bio poklonjen? Da mu nije bio previše komplikovan, pa mu više odgovaraju ovi novi na kojima nema mikrofon?!

 3. Мирко kaže:

  Taj broj moze da posluzi kao hot-line. Zvati u slucaju opstipacije.

 4. Ja sam kaže:

  A jadnicka Tomu, poslednji put neko zvao na RUP cetvorku.

 5. Stefan kaže:

  U prevodu je rekao mi vam sastavljamo vladu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *