nazad na vrh

Stranke podelile rekordan broj sendviča u kampanji

Stranke su ponudile veiki izbor sendviča kako bi birače ubedile u kvalitet svoje politike - FOTO: TANJUG/Dragan Stanković

CELA SRBIJA, 6. mart 2014, (Njuz) – Političke partije su studiozno pristupile kampanji za parlamenterne izbore o čemu svedoči i rekordan broj sendviča koji su podeljeni na mitinzima širom Srbije.

Pored kvantiteta, sve stranke su poradile i na kvalitetu pa su potencijalnim biračima ponudile i najraznovrsniji izbor različitih ukusa kako bi ih ubedili u ispravnost svoje politike.

– Jako je bitno da se građani uključe u demokratske procese, a misija Srpske napredne stranke je da im pomogne u tome – ističe Nikola Selaković iz ove partije – Osnova svake demokratije je volja birača, a osnova svakog dobrog sendviča je svež i mekan somun. SNS će tokom kampanje dokazati da ima najbolje sendviče, što će građanima nedvosmisleno pokazati koliko nam je stalo do kvaliteta njihovog života. Činjenica da je u ovoj kampanji podeljeno više sendviča nego za vreme vlasti Demokratske stranke samo je još jedan od pokazatelja da je SNS dobro radila i da se Srbija kreće u pravom smeru – tvrdi on.

Ovakvi potezi stranaka naišli su na podršku građana koji sve radije posećuju predizborne skupove kako bi se, uz sendvič, obavestili o njihovim programima i viziji budućnosti Srbije.
– Zahvaljujući kampanji, žena i ja smo obišli gotovo celu Srbiju – kaže Borko Aćimović iz Čačka – Svaki miting na kom smo bili je bio vrhunski organizovan nudeći pri tome zaista bogat izbor sendviča različitih ukusa. Ovo je odličan marketinški pristup jer zahvaljujući sendvičima predizborne poruke ostaju duže u pamćenju. Na primer, sada kad god pomislim na kulen ja se setim SNS-a i njihovog slogana “Svom snagom protiv korupcije”. Šunka i kačkavalj me, naprotiv, asociraju na Dačića i njegovu koaliciju – objašnjava on i obećava da će obići skupove svih partija kako bi lakše odlučio kome će dati svoj glas na izborima.

Bojan Savić