njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

06. mar. 2014

Stranke podelile rekordan broj sendviča u kampanji

FOTO: TANJUG/Dragan Stanković

Stranke su ponudile veiki izbor sendviča kako bi birače ubedile u kvalitet svoje politike – FOTO: TANJUG/Dragan Stanković

CELA SRBIJA, 6. mart 2014, (Njuz) – Političke partije su studiozno pristupile kampanji za parlamenterne izbore o čemu svedoči i rekordan broj sendviča koji su podeljeni na mitinzima širom Srbije.

Pored kvantiteta, sve stranke su poradile i na kvalitetu pa su potencijalnim biračima ponudile i najraznovrsniji izbor različitih ukusa kako bi ih ubedili u ispravnost svoje politike.

– Jako je bitno da se građani uključe u demokratske procese, a misija Srpske napredne stranke je da im pomogne u tome – ističe Nikola Selaković iz ove partije – Osnova svake demokratije je volja birača, a osnova svakog dobrog sendviča je svež i mekan somun. SNS će tokom kampanje dokazati da ima najbolje sendviče, što će građanima nedvosmisleno pokazati koliko nam je stalo do kvaliteta njihovog života. Činjenica da je u ovoj kampanji podeljeno više sendviča nego za vreme vlasti Demokratske stranke samo je još jedan od pokazatelja da je SNS dobro radila i da se Srbija kreće u pravom smeru – tvrdi on.

Ovakvi potezi stranaka naišli su na podršku građana koji sve radije posećuju predizborne skupove kako bi se, uz sendvič, obavestili o njihovim programima i viziji budućnosti Srbije.
– Zahvaljujući kampanji, žena i ja smo obišli gotovo celu Srbiju – kaže Borko Aćimović iz Čačka – Svaki miting na kom smo bili je bio vrhunski organizovan nudeći pri tome zaista bogat izbor sendviča različitih ukusa. Ovo je odličan marketinški pristup jer zahvaljujući sendvičima predizborne poruke ostaju duže u pamćenju. Na primer, sada kad god pomislim na kulen ja se setim SNS-a i njihovog slogana “Svom snagom protiv korupcije”. Šunka i kačkavalj me, naprotiv, asociraju na Dačića i njegovu koaliciju – objašnjava on i obećava da će obići skupove svih partija kako bi lakše odlučio kome će dati svoj glas na izborima.

Bojan Savić

 1. Ja sam kaže:

  Vucic:
  Onako kako smo krenuli u odlucnu borbu protiv kriminala i korupcija isto tako cemo krenuti i u borbu za ekonomije, nova radna mesta, nove sendvice…
  I samo ukoliko budete glasali za nas imacemo koga da i dalje lazemo!
  Sludjeni Narod Srbije:
  Ne mozete vi nas toliko da lazete koliko mi mozemo da ti verujemo!!!
  Aleksandar:
  Mogu, mogu, milijardu mi lazi ja to mogu!!!

 2. bik koji sjedi kaže:

  …i rekordan broj obecanja

 3. scoby kaže:

  A somun je garantovano onaj radikalski od 3 dinara, tako da ce ostati dosta “neobojenog” novca kad se diplomac brace karic vrati sa dzakovima (ne glasackih listica) iz vazda prijateljskogarapskog sveta.
  Sve pohvale jorgovanki za fantasticno povecanje brzine zaduzivanja i povecanje javnog duga.

 4. ariela kaže:

  Au samo sendvici…a kad ce da nam “zakuvaju corbu”…posle izbora?…valja nesto i na kasiku da se uzme zbog varenja mislim…

 5. Misantropicus kaže:

  Jel su barem Tomini?

 6. deda Dragan kaže:

  Sendviči MALI, A* VELIKI ciljevi, iz kuhinje BEKrem (u apartamanima na Kopu, apartmanima. na VODI …).Prijatno,naš narode,naši radnici,naši građani,naši seljaci,naše trudnice,naši penzioneri,deco naša,svi NAŠI koji su bili njihovi,naši naši naši … Od 17-og :KO se je8e nek se je8e,mi gledamo se8e.

 7. Aleksandar Hejter kaže:

  Чеда треба да покаже да је ипак другачији од других и да уместо нездравих сендвича понуди интегралне тестенине из Фиделинке.

 8. Polovni Buntovnik kaže:

  A na snimanju “24 minuta” nema ni grickalica… :(

 9. mirko kaže:

  A hemiske olovke , upaljaci , blokcici , zastavice ….
  Sta da radimo sad mi kolekcionari gluposti .

 10. Fast food kaže:

  Bogoljub Karic je zaduzen za zelenu salatu u sendvicima.

 11. repalp kaže:

  Ovi moji Ubljani delili lanč pakete i po hiljadu dinara onima koji su išli u Novi Sad,gledali Vučića,kažu da je lider obećao da će granice Srbije biti na potezu,Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica, geografska linija poznata kao zapadna granica Velike Srbije. VERUJEMO

 12. repalp kaže:

  Veli jedan moj prijatelj sendviči nisu baš nešto borio se nebili ga pojeo ali nije mogao salama neka užegla…don*o ga kući ni kuče nije htelo da okusi,kaže samo cvili oko njega.

 13. pups kaže:

  Ja kao napredna pripadnica PUPSa uvek glasam za JS. Moe drugarice i drugari isto pa nerazumem šta vi imate protiv gsna Dragana Markovića. Eve šta mi mislimo o vas!

  Milos (kaže): “dok se izdvoje pare za Bosnu naravno da ovde ništa neostane.”
  Milka (kaže): “Bilo bi dobro kad bi imali podršku muslimanskih ekstremista Tunisa. Dobro bi nam došlo neko njihovo ulaganje.”
  Sunce (kaže): “Polako ali sigurno Palma vraca ugled i postovanje nasoj zemlji, predsednik se zaista trudi da Srbiju predstavi u regionu i celom svetu islama kao zemlju koja je spremna za saradnju i kompromise po svim mogucim pitanjima. Predsednik je na dobrom putu, ima dobar plan i neka samo tako nastavi!”

 14. Сима Космос kaže:

  Јел’ истина да млађа дели сендвиче увијене у папир са одштампане две новчанице од 500 јевра?

 15. Crna Ovca i Bela Vrana kaže:

  Bogami, za veliki broj prisutnih to je verovatno bio jedini obrok toga dana :)
  Pogledajte i poslusajte kroz pesmu kako to izgleda u ogoljenoj partokratiji, prijateljskoj nam Severnoj Koreji :) Zabavno, ali…
  http://youtube.com/watch?v=0lbE2jwHmIs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *