njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

27. okt. 2018

Štreber poništio šesticu na lotou

BEOGRAD, 27. oktobar 2018, (Njuz) – Strahinja Hrnjak, dvadesetdvogodišnji student Elektrotehničkog fakulteta, tražio je od Državne lutrije Srbije da poništi šesticu koju je dobio na poslednjem loto izvlačenju.

U izjavi za Njuz Strahinja je istakao da on zna za mnogo više od šestice i da ne želi da mu taj dobitak jednog dana kvari prosek.

– Bio sam šokiram kada sam dobio samo šesticu. Svi su mi čestitali, ali mi nije bilo jasno zbog čega jer šestica nije nikakav uspeh. Smatram da sam oštećen i da sam zalužio više jer šesticu može da dobije bukvalno svako, bez nekog preteranog truda. Nisam proveo mesece nad loto listićem da bih imao samo šest pogodaka i zbog toga sam odlučio da ih poništim – rekao je Strahinja.

– Da li vi znate koliko sam truda uložio u popunjavanje listića? Dok su se drugi provodili i izlazili ja sam se bavio svim mogućim kombinacijama brojeva i ne mogu da prihvatim da je sav taj trud bio dovoljan samo za šesticu. Zar neko ko je samo nalupao brojeve i posrećilo mu se i ja koji sam se time temeljno bavio možemo da budemo na istom nivou? Ja to ne mogu da prihvatim jer znam koliko mogu i da je to mnogo više od obične šestice – izjavio je budući student generacije.

On je dodao da su ga prijatelji upozoravali da je poništavanje šestice mač sa dve oštrice.

-Rekli su mi da lako može da se desi da me Državna lurija uzme na zub i da zbog ovoga više nikada ne dobijem ništa na lotou, ali se na te priče ne obazirem jer verujem u sebe i svoje znanje – napomenuo je Strahinja.

Soko Sokolović

  1. voya montoya kaže:

    Dokle smo stigli!! MI koji ne mozemo ponistiti mnoge stetne ugovore…da student-streber ponistava jednu nasu viziju tzv. lotto viziju…u LOTO drzavi ( koja ne priznaje kosovsku lutrijsku igru,staru vec 30 godina…)…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *