njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. jan. 2013

Štreber uspeo da budan dočeka Srpsku novu godinu


Uspeo da ostane budan do pola jedan

BEOGRAD, 15. januar 2013, (Njuz) – Student treće godine Prirodno-matematičkog fakulteta Željko Mrvaljević (22), po prvi put je u životu uspeo da u ponoć bude budan tokom dočeka Nove godine.

Željko kaže da ovo smatra za jedan od svojih najvećih uspeha, za koji se psihički pripremao preko mesec dana.

-Uglavnom ležem između 22 i 22:30, jer ustajem u 5:30 da bih se pre predavanja malo pripremio za nastavu – otkriva ovaj student – Moje rano leganje možda i ne bi bilo problem da mi društvo ne izlazi često, ali nije tako pa mi se nekad podsmevaju. Moj najbolji drug Darko je recimo na čak tri od poslednjih pet Novih godina bio budan u ponoć – kaže Željko i dodaje da je ovo ipak uzelo danak, jer je njegov prijatelj u prošlom januarskom roku dobio devetku iz “Arhitekture računara”.

Ovaj student napominje da je već godinama ovako nešto planirao, ali je uvek realizaciju odlagao za narednu godinu.

-Niko od prijatelja nije hteo da mi otkrije kako uspevaju da legnu posle ponoći, tako da sam malo istražio na internetu. Uspeo sam da nađem jedan sjajan forum, gde su ljudi pisali na ovu temu i tu sam naišao na formulu po kojoj je potrebno popiti energetsko piće. Tu sam takođe video i dosta saveta u kojim vremenskim intervalima treba uzeti po koliko gutljaja, što sam odmah ubeležio u svoj tablet – otkriva Željko.

On kaže da je neposredno pred odlazak kod Darka, gde su planirali da te večeri pogledaju desetak epizoda “The Big Bang Theory”, popio energetsko piće.

-Društvo me je ismevalo da ću zaspati već posle treće epizode, ali sam uspeo da izdržim čak sedam! Imao sam blagu krizu oko 23:37, ali sam srećom uspeo da je prebrodim. Ne samo da sam dočeo ponoć, već sam bio budan i do 0:30 – otkriva ovaj student koji kaže da se “potpuno komirao i da se probudio tek u 8”.

– Veoma mi je važno što ova metoda nije skupa, što mi ovih dana mnogo znači jer sam dosta novca potrošio u nadogradnju kompjutera – otkriva Željko – Ovo novo otkriće pomoći će mi da budem budan i sledeće nedelje kada ću na live streamu moći da gledam Star Trek konvenciju u Denveru.

Redakcija Njuz

Damjan Dobrila
Vladimir Anastasijević

  1. Streber kaže:

    Streber nikad ne bi izjavio glupost kao “live steem”.

  2. Shumsky kaže:

    nije pička smeo da zaspe da mu ne bi palili biciklicu

  3. енергетски сокић kaže:

    Е мој Жељко, сад си га угасио. Што си положио испита, положио си! :)))

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *