nazad na vrh

Student medicine zakazao devojci seks za šest meseci

BEOGRAD, 27. decembar 2016, (Njuz) – Igor Jovanović (23), student četvrte godine na Medicinskom fakultetu u Beogradu, zakazao je svojoj devojci seks za šest meseci, saznaje Njuz.

Igor kaže da je na ovakav potez bio prinuđen zbog brojnih obaveza koje ima na fakultetu.

– Još od septembra kada smo počeli da se zabavljamo, ne stižem da se posvetim svojoj devojci Maji, pa sam je stavio na listu čekanja. Ovih dana mi se oslobodio jedan termin, tako da sam joj zakazao vođenje ljubavi za 28. jun 2017. godine, u 20 časova, kod mene u stanu – kaže za Njuz ovaj student.

– Zamolio sam je da se pre dolaska javi mojoj sestri da proveri da li sam tu, kao i da naš susret ne traje duže od 15 minuta jer me posle toga čekaju nove obaveze. Može se desiti da čeka ispred stana, a ako joj se to ne svidi, ima i studenata koji su na privatnim fakultetima, sa manje obaveza, pa može da ide kod njih ako želi – objasnio je Igor.

Igorova devojka Maja kaže kako nije baš srećna zbog ove njegove odluke, ali dodaje “da je sve moglo ispasti i gore po nju”.

– Znam devojke kojima su momci, takođe studenti medicine, zakazivali vođenje ljubavi za avgust ili septembar naredne godine, tako da sam ja još dobro prošla. Planiram da mu tog junskog dana, kada imam zakazano kod njega, donesem piće i bombonjeru kako bih ga malo odobrovoljila. Nadam se da ćemo naredni seks imati u periodu kraćem od šest meseci, a nadu mi podgreva to što poznajem Igora, pa bih mogla da se pojavim kod njega preko veze – zaključila je Igorova devojka Maja.

S obzirom na to da je Igorov potez privukao pažnju velikog broja medija i da smo morali da čekamo dugačak red na intervju sa njim, priznajemo da smo se provukli na foru “samo nešto da ga pitamo”.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Student medicine je zakazao seks devojci za šest meseci, ali ona može da upadne i u neki raniji termin ako mu odnese mito u kostimu zečice.

  2. Dodje u zakazano vreme a ona stvar joj nije overena …sta onda?

  3. Student prava devojci naplatio pedeset evra za seks od pola sata.

  4. Мала, будимо реални. Ко ће кога чекати?

  5. Nisam mogao da odolim, ulepsaste mi dan

  6. Student politickih nauka obecao devojci seks za 2, najdalje 2 i po godine

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix