njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. jan. 2013

Student otkrio da osim alkohola u frižideru može da stoji i hrana

Postoji teorija da je frižider prvobitno napravljen zbog hrane

BEOGRAD, 11. januar 2013, (Njuz) – Lazar Veljković, student druge godine Šumarskog fakulteta, otkrio je u noći između četvrtka i petka da u frižideru, pored alkoholnih pića, može da stoji i hrana.

Ovaj mladić je do otkrića došao kada je bio na sedeljci kod svoje prijateljice, tokom koje je u jednom trenutku ogladneo.

– Pitao sam drugaricu da li ima nešto za jelo, na šta mi je odgovorila da pogledam u frižideru – priča Lazar za Njuz – Zbunio sam se i rekao joj da nisam žedan nego gladan, kada mi je ponovila da pogledam šta ima u frižideru.

– Nisam mogao da verujem šta vidim, frižider je bio skoro pun hrane! Alkohol je bio samo na donjoj polici, a čak su pored konzervi piva i dve flaše rakije, stajali i neki sokovi – otkriva ovaj student.

Lazar kaže da mu je tek onda prijateljica objasnila da u frižiderima može da se drži hrana i da čak postoji teorija da su oni prvobitno zbog toga i napravljeni.

– Rekla mi je da one pregrade u vratima nisu napravljena za konzerve i “unučiće” votke i vinjaka, a da ona fioka na dnu ne služi da bi se u nju uštekovalo neko skupo piće od ostalih, već da u njemu mnogi drže voće i povrće – kaže ovaj student i dodaje da mu je sad jasno zbog čega se prave onoliko veliki frižideri za koje je do sada smatrao da ih kupuju isključivo teški alkoholičari.

Marko Dražić

 1. Kemal kaže:

  Posle penicilina, najveće otkriće za čovečanstvo!

  1. Shumsky kaže:

   tako su i otkrili penicilin

 2. Misantropicus kaže:

  U mom frizideru se nalazi broj telefona Stepinog Vajata.

 3. zdrale kaže:

  Da vidiš samo frižider od Velje , pravi studenntski , ko studentska soba.

 4. Ime (obavezno) kaže:

  Marko, stvarno si car!

 5. coa kaže:

  U moje vreme ja sam mislio da hrana stoji u studentskoj menzi, ma to su neki novi studenti, mi smo uredno pored pica eventualno tu drzali knjige, da se ne u smrduckaju.

 6. e... kaže:

  posle 20 g aktivnog kozumiranja primetio sam da ponekad imam zadavstvene probleme koji su povremeno mozda prouzrokovani i alkoholom.
  da li da nastavim normalno da pijem ili da smanjim kolicinu hrane?

  1. ;-) kaže:

   Pređi na gmo hranu, možda nikne nova jetra, da se ne cimaš da l da smanjuješ alkohol ili ne

   1. e... kaže:

    fala sve za zdrav zivot

 7. Shumsky kaže:

  ..i to mi je neki šumar 8P

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *