Nikolini roditelji tvrde da se ne sećaju gde je on tačno spavao, ali da je definitivno nekad živeo kod njih
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

02. maj. 2017

Student u poseti roditeljima ubeđen da je skladište u koje su ga stavili da spava nekada bila njegova soba

ARANĐELOVAC, 2. maj 2017, (Njuz) – Nikola K.(21) student prava iz Aranđelovca, prilično je siguran da je soba u koju su ga roditelji smestili da spava dok je u poseti kod njih, ne tako davno bila njegova tinejdžerska soba.

Iako se u sobi sada nalaze krevet, gomila naslagane odeče, gajbice sa jabukama, tegle sa slatkom, zamrzivač, zimske gume, drva za ogrev i džakovi sa kukuruzom, Nikola se seća da je njegova soba bila na istom tom mestu kao i ova sad.

– Istina, ni krevet nije tu nego su samo stavili dušek na gajbice, ali mi se stvarno čini da je baš ovde bila moja tinejdžerska soba. Nije to ni tako davno bilo, pre nekoliko meseci. Tačno se sećam, ovde je bila polica sa knjigama, ovde je bio televizor i Soni, priseća se Nikola.

Njegovi roditelji tvrde da se ne sećaju gde je tačno Nikola spavao, ali da je “definitivno nekad živeo kod njih”.

– U mom sećanju je ova soba oduvek bila skladište, jer gde bismo inače držali zimnicu, merdevine, staru odeću, džakove sa pšenicom, i ostale stvari koje nam ponekad zatrebaju a inače samo smetaju, kaže Nikolina majka Slavica.

Kako se nezvanično saznaje, soba Nikoline mlađe sestre Jovane će se nakon njenog odlaska za Beograd najverovatnije koristiti kao sušara.

Viktor Marković

  1. amharac kaže:

    zato sam ja prosle godine kupio dva nova kreveta i postavio u burazerovoj i mojoj sobi, kao izgovor da posle nedeljnog rucka mogu da odmorim…

  2. Malo mnogo kaže:

    Da bi porodični student ostao i opstao na školovanju mora se vanredno privredjivati zato neka se ne buni ako sledeći put u svojoj sobi zatekne neku kacu kiselog kupusa,a možda keva i zapati piliće.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *