njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. sep. 2012

Student u septembarskom roku uspeo da pređe četiri igrice

Student bolje prošao nego u junskom roku

BEOGRAD , 20. septembar 2012. (Njuz) – Predrag Vujanić, student treće godine prava iz Beograda uspeo je u septembarskom roku da pređe četiri igrice na mobilnom telefonu. Ovim je Predrag zabeležio bolji uspeh nego u junskom roku kada je prešeo samo tri igrice, saznaje Njuz.

– Obično imam normu da pređem minimum tri nivoa dnevno, ali zapravo sve zavisi od toga koliko je igrica obimna. Najbitnije mi je da nađem mir kako bih potpuno mogao da se koncentrišem i posvetim igranju. Mom uspehu je dosta pomoglo i to što sam sa jednim kolegom išao u Univerzitetsku biblioteku, gde sam provodio između osam i deset sati dnevno – objašnjava Predrag.

Ovaj mladi student je ponosan što je sve igrice prešao iz prvog puta i što nije pao ni na jednom nivou, a kao poseban uspeh ističe to što je u jednoj igrici dobio najveću ocenu kao najbolji igrač. Predrag dodaje kako se nije ni nadao da će oboriti svoj rekord iz junskog roka, jer je u junu imao ceo mesec da igra igrice, dok ih je u septembru za to imao samo dve nedelje.

– Ceo jul i avgust nisam uopšte igrao igrice. Pomislio sam da sam se i pomalo zasitio toga. Kako se septembar bližio, žalja mi se opet javila. Ima neko nepisano pravilo da već tri godine svake jeseni oborim rezultate koje postignem u junu. Očigledno mi više leže jesenji rokovi, a ako nešto ne pređem iz prvog puta u septembru, uvek sebi dam još dva roka u oktobru – zaključio je Vujanić.

On nam je rekao da u svom mobilnom telefonu uvek ima nekoliko igrica „viška“ koje bi voleo nekad da pređe i da je čar u tome da „što više igrica prelaziš, to ti se otvaraju nove neistražene oblasti koje želiš da otkriješ“.

Predrag nam je otrio da se često ugleda na svog kolegu sa godine koji po roku može da pređe i po osam igrica i da se nada da će i on beležiti takav uspeh kad dođe u njegove godine.

Jasmina Gavrilov

 1. landarina kaže:

  Sad mi je jasno što moja deca ovako mala već vežbaju za fax! ;)

 2. Ivan kaže:

  Svaka mu cast, ja Skyrim ne moku da predjem vec dva roka. Ocigledno da nisam dovoljno zagrejao stolicu. :D

 3. okvalS kaže:

  Sine ti kako hoćeš, đed i ja ostajemo na pravima.

 4. himalajac kaže:

  smem da se kladim da bi generacije koje su studirale pre 20 i vise godina na yamb-u, preferansu i lori, mogli da predjemo isti, ako ne i veci broj igrica u jednom ispitnom roku

 5. Tagore kaže:

  Jutros sam dobio na poklon novi ”Smart-TV” od Apple-ta iz Južne Koreje.

  O ceni poklona od nekoh (1.500 European €), poklonu iz Južne Koreje se ne gledaju zubi, a ”Samsung” mi je preko dobre veze obećao da ću uz pomoć ovog ‘smart-televizora’ uspešno položiti vozački ispit za srpski traktor iz Rakovice -;)

  1. Tetka kaže:

   За то мораш да гледаш емисије из пољопривреде суботом недељом ујутро… ;)

   1. Ђеки kaže:

    Јел суботом или недељом? Ало бре тетка, буди прецизна! У суботу сам се договорио за пецање – види кад је тачно да не одлажем џабе пецање за недељу :)

    1. Tetka kaže:

     Е, сад, не знам ни ја… Волим да Теча викендом кува кафу кад се пробудимо, а ја за то време вртим програме и тражим те емисије. Чисто за промену и одмор од политике, филмова са убиствима и певаљки…

    2. Tetka kaže:

     ПС где пецаш, ако није тајна? :)

     1. Ђеки kaže:

      На разним местима. Сад се спремамо по други пут ове године у Иваново између Панчева и Ковина. Другар има викендицу тамо, па зна сва места, а обећао је неку бару где има шаранчића и лињака. Прошли викенд смо били на Тврдењави код Добановаца – ништа нисмо уватили – једну бабушку за цео дан (зато у јуну осам кила бабушке). Чекамо мало да крену кише, да залади, да се замути вода, па да идемо на Тамиш на грабљивице.

     2. Shumsky kaže:

      ček samo da vas Teča nagazi!

      ….upecaće vas alasi kod Đerdapa..

      8)p

 6. WTF kaže:

  Četiri igrice!? IGRICE!?!
  Čovečuljak igra IGRICE? Proćiće mu životić bezvezice! E ove nove generacijice…
  Kako ne može da se motiviše da položi te ispitiće, završi fakultetić, učlani se u partijicu i kupi sebi neki dobar poslić?! Propade nam državica zbog nezrelih studenčića!
  SRAMOTICA!
  Mada, ko zna…? Možda je to igranje IGRICA dobra stvar? Ako savlada neki programčić i počne da pravi igrice… U Američici industrijica IGRICA obrće nekoliko milijardica dolarčića u toku godinice!
  STRAVICA!

 7. celtic kaže:

  @ Ђеки: Nedeljom moraš gledati ‘Dozvolite da se upecamo’.

 8. orka kaže:

  “Predrag nam je otrio da se često ugleda na svog kolegu sa godine koji po roku može da pređe i po osam igrica i da se nada da će i on beležiti takav uspeh kad dođe u njegove godine.”
  Samo napred, Predraze!!!

 9. Ja se jednostavno divim takvom čoveku, koliko gubljenja vremena samo zbog igrica, bolje da je slobodno vreme upotrebio korisnije , ovako to izgleda pomalo idiotski :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *