nazad na vrh

Studenti ETF-a istraživanjem zaključili da je jedini mogući odnos muškarca i žene prijateljstvo

...

BEOGRAD, 9. avgust 2011, (Njuz) – Prijateljstvo je jedini mogući odnos između muškarca i žene, rezultat je petogodišnjeg istraživačkog projekta rađenog na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.

U studiji je učestvovalo preko 200 muških studenata ETF-a koji su tokom poslednjih pet godina posmatrani u svakodnevnim situacijama komunikacije sa ženama svih godišta i socijalnog statusa. Bez obzira na atraktivnost, inteligenciju i obrazovanje ženske osobe, u 100% slučajeva nakon upoznavanja došlo bi do razvoja platonskog prijateljstva.

U izveštaju istraživanja sa ETF-a navodi se da postoji opasnost za budućnost ljudske vrste, jer rezultati sa terena govore da žene nemaju seksualni odnos sa muškarcima i da su svi samo prijatelji.

– Jedini seksualni odnosi koje su studenti ETF-a zabeležili u poslednjih 5 godina su oni u porno klipovima na Internetu, a poznato je da u tim odnosima ne dolazi do začeća jer muškarac ejakulira negde po telu ili licu žene, tako da smo ozbiljno zabrinuti za natalitet čovečanstva – kaže Andrija Martinović, jedan od studenata koji je radio istraživanje.

Istraživanje je pokazalo da preko 74% muških studenata ne sme ni da započne razgovar sa devojkom koja iole atraktivno izgleda, tako da je samo ostvarenje prijateljstva i činjenice da razgovaraju sa lepom ženom većini njih više nego dovoljno.

Ipak, s obzirom da se svakodnevno na ulici pojavljuju novorođena deca, istraživači ETF-a zaključili su da “postoji verovatnoća da njihove drugarice imaju seks negde, sa nekim ljudima koji postoje u nekom paralelnom univerzumu”.

Da bi potvrdili ovu pretpostavku, studenti su najavili novo istraživanje koje će uključiti tajno nadgledanje drugarica ubacivanjem špijunskih kamera u njihove torbice, kako bi utvrdili da li te devojke ipak imaju seks sa nekim drugim ljudima kada ne sede sa svojim drugarima u kafiću i pričaju im o svojim problemima.

Istok Pavlović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Crnjak hahahahahahahahaha.

 2. Istoce, svaka cast! Prvi put da vidim da se ETF-ovac nasali na svoj racun. Svaka ti se dala ;)

 3. ma ne bi ja bas tako olako podcenjivala seksulnost etf-ovca…tu negde duboko duboko u njemu se krije prava muskarcina hehe

 4. hahah konacno jedan odlican tekst,dostojan reputacije njuza!bez mane! :) svaka cast..

 5. sa razlogom smo oronuli… tako nam i treba :)

  etf rula!

 6. Mada se iz prijateljstva ponekad moze izroditi ljubav, obicno je obratno, prijateljstvo se radja posle ljubavi. A studenti ETF-a idu obratnim smerom, pocinju od kraja!
  Tako da se najzanimljiviji deo – pocetak i razvoj jedne veze u kres-semu, ili emotivnu vezu zacinjenu seksom, iz kojih se moze izroditi dete, preskacu – i odmah prelaze na prijateljstvo.
  Preporuka. Izbegavati beskrajno slusanje njenih problema, jer vas ona tako odmah percepira kao “prijateljicu” koja ima dosta muskih i muzevnih prijatelja, do kojih ce doci preko prijateljstva s vama.

 7. “Istraživanje je pokazalo da preko 74% muških studenata ne sme ni da započne razgovar sa devojkom koja iole atraktivno izgleda, tako da je samo ostvarenje prijateljstva i činjenice da razgovaraju sa lepom ženom većini njih više nego dovoljno.”

  Да врше испитивање у старијим групама (нпр, до 50 година) дошли би до открића да се тај проценат смањује са годинама мушкарца ;)

 8. Заборавих да ставим ? на крају реченице! :)
  Ех, открићу тајну тим младим ЕТФ-овцима: проценат се повећава – да не би стекли комплексе до краја живота… :))

 9. ispisacu se sa etf-a stid me malo koje gluposti pricaju xD pogotovo ovo
  “pak, s obzirom da se svakodnevno na ulici pojavljuju novorođena deca, istraživači ETF-a zaključili su da „postoji verovatnoća da njihove drugarice imaju seks negde, sa nekim ljudima koji postoje u nekom paralelnom univerzumu“.

  HAHAHAHAHAHHA

 10. Kume ako si citao Kunderu i njegov roman “banja za nerotkinje” mozda dobijes neke odgovore..Pogledajte malo okolo na koga lice sva deca..i znacete sa kim one imaju sex a sa ostalima prijateljstvo…posle te knjige zenama se vise ne veruje…

 11. Mozda se radi o dubokom uverenju da bi se – prijateljstvo pokvarilo ako bi se smuvali, jer onda ona ne bi mogla da ga upotrebljava u razne svrhe… Naravno, nisu te devojke krive, jer zene ne mogu da vole muskarca kog ne postuju.

  http://www.trojka.rs/zanimljivosti/7575-ako-bismo-se-smuvali-to-bi-pokvarilo-nase-prijateljstvo.html?ref=sections

 12. Velika bliskost koja se uspostavlja tokom prijateljstva ubija svaku privlacnost izmedju polova, a seksualni naboj svodi na nulu. Znaci da ETF-ovci treba da izracunaju kriticnu distancu do koje smeju da idu, a da se odnos automatski ne pretvori u prijateljstvo.

 13. ETF-ovci razmenjuju misli o smislu zivota i tome slicno u Klubu Seksualnih Teoreticara (KST)

 14. Pa baš to decidno tvrdi Nataša Bakljavica deceniju unazad (a možda i više)! Studenti ETF-a, ovo mi smdi na krađu intelektualne svojine Nate Bekvalac!!!???

 15. Ponašanje ETFovaca je prouzrokovano činjenicom da se devojke ne bi ni družile sa njima da se ponašaju drugačije. Štreberi nisu kul i ne voze tatina besna kola ;-)

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix