njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. feb. 2013

Studio B menja “Još uvek budni sa Ivon” u “Veče sa Ivon Ivonović”

Ivon će u prvom delu emisije pričati viceve

BEOGRAD, 12. februar 2013, (Njuz) – Posle velikog pritiska javnosti usled ukidanja emisije “Još uvek budni sa Ivon”, urednički kolegijum televizije “Studio B” je na jučerašnjem zasedanju došao do kompromisnog rešenja koje bi trebalo da je vrati na program ali pod novim imenom “Veče sa Ivon Ivonović”.

– Naš inicijalni problem je bio taj što nismo znali o čemu se u emisiji radi. Naš programski savet nikad nije uspeo da ostane budan dovoljno dugo da vidi emisiju, a smatramo da emisije koje idu uživo ne treba ceniti po snimcima na Jutjubu – kaže Aleksandar Timofejev, glavni i odgovorni urednik.

Ova kultna beogradska televizijska stanica koja se finansira iz gradskog budžeta nije mogla da obezbedi sredstva za emitovanje programa iz kulture za čiji sadržaj niko nije mogao da potvrdi da postoji. Tako je i prvi korak ka vraćanju emisije u etar bio pronaći novac, ali i postarati se da sadržaj bude vidljiviji.

– Mislimo da smo došli do formata koji bi mogao komercijalno da opravda postojanje emisije o kulturi koja se emituje do kasno u noć na lokalnoj televiziji – izjavio je Timofejev – Emisija će dobiti moderniji izgled, počinjaće malo ranije, Ivon će pričati viceve prvih sat i po do dva, dok će kasnije imati stondirane goste u studiju sa kojima će pričati o izložbama i knjigama i šta već radi tako kasno u noć – zaključuje Timofejev.

Emisija će više uključivati publiku od pređašnje verzije tako da će u toku programa, iznenađenim gostima puštati ruske video snimke sa Jutjuba koji će prikazivati razne smešne situacije u galerijama i na koncertima klasične muzike. Iz emisije u emisiju, gledalac koji pošalje najsmešniji video biće nagrađen kopijom knjige “Leposava”, delo jednog od prvih sponzora emisije Pavla Ćosića.

Dejan Nikolić

 1. Ajvarolog kaže:

  Taman da ucarim jos jednu Leposavu u steku.

 2. Sir Castic kaže:

  Moraće vicevi da budu o kulturi tako da se Mujo i Haso ili Srbin, Hrvat i Bosanac neće sastajati u kafani nego u biblioteci, pozorištu…na primer ovako nešto…

  Sedi Mujo u biblioteci, pregleda ruske klasike i prilazi mu Haso:
  -Gospodine Mujo, da li biste želeli da učestvujete u pozorištu u kući sa uzbudljivim zapletom neverovatnom fantastičnom kulminacijom i veoma emotivnim raspletom?
  -Oh gospodine Haso, pa naravno da bih želeo da učestvujem u stvaranju takvog dela, da li znate da se negde održava audicija?
  -Za audiciju gospodine Mujo nisam upoznat, ali je predstava već počela nepunih 15 minuta u vašoj sobi za čitanje, pored polica sa engleskom literaturom, nakon vašeg odlaska iz kuće i ako požurite nazad kući moći ćete da učestvujete u kulminaciji i raspletu.

 3. Malo ja sam kaže:

  Koliko je Ivon visoka?
  Da li je dorasla jednoj TV gromadi, Ivanu?

  1. Malo ja sam kaže:

   Ivon,
   Mali je i najveci studio Studija B za tebe.
   Ti zavredjujes mnogo vise.
   Na zalost, kod nas ja ne vidim televiziju dostojnu tebe.

 4. Ja sam kaže:

  Ministar Ministarsva protivkulture, Braca Petkovic, toplo je pozdravio najavljene promene i nada se da ce novi koncept emisije uciniti da ona dospe u rang proverenih bisera srpke kulture kakvi su: Ponocne bracne svadje, Nocni paparaco lov, Dodji da veceramo zajedno, Saram nocu saram danju……………………………
  Braca se nada da ce biti pozvan kao gost kod Ivon i izloziti svoje vidjenje recepta za snenokle kao i najnovija stremljenja u stelovanju dvogrlih karburatora.

  1. Ja sam kaže:

   Vucic Aca, izmedju dve afere,kaze:
   Znaci, nade ima.
   Prekomponovanje emisije je svetla smernica na putu ka prekonponovanju i svega ostalog u ovom gradu, a postujuci volju biraca, pardon, gledalaca.
   Lasdji Gandra je uskracujuci finansiranje ovoj nazovi emisiji, jasno stavio do znanja da nesto mora da se menja, kako bismo se priblizili prizemnoj vecini stanovnistva.
   To Ganedra, crvenobela delijo, i ako si zut.Od sutra ces mi biti prijatelj, koalicioni.

 5. nesa kaže:

  Ekstra,jos samo Kojota da njegove dredove ofarbate u plavo i da vam on peva dok njegovi zmajevi sviraju.

 6. Džoni kaže:

  Nema ništa od emisije, na Happy idu od ponoći erotski filmovi.

 7. Ime (obavezno) kaže:

  ne mogu da verujem! jedino sto je vredelo, ulivalo nade… zasto smo takvi idioti a pametni, takvi glupaci a intelektualci?

 8. premijer iz senke kaže:

  Jedan novinar iz senke mi javlja da je dogovoreno gostovanje Dachica i kod Ivonovicke a onda i kod Lee Kish. Trilogija, kao Ratovi Zvezda ili Gospodar prstena!

  1. Александар Хејтер kaže:

   Dacic nece moci da odbije gledanje u golo medjunozje Ivon.

   1. Malo ja sam kaže:

    Podseti me na pesmu
    …pa se ne vidi.

 9. Jelena kaže:

  Pa šta će jadna kad nije duhovno prosvetljena kao Karamela i Preljubnici. Ljudi, što se čudite, pa publika kreira TV program, žalosna Srbijo!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *