Ubuduće će umesto pokazivača temperature stajati pokazivač broja demonstranata opozicije
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

15. dec. 2018

Studio B otpustio pokazivač temperature

BEOGRAD, 15. decembar 2018, (Njuz) – Televizija Studio B saopštila je da od danas na njihovom programu nema više pokazivača temperature jer je dobio otkaz.

Kako saznajemo iz ove medijske kuće, nakon brojnih otkaza koje su u poslednje vreme podelili novinarima, red je došao i na pokazivač temperature u gornjem desnom uglu ekrana.

Direktorka i glavna urednica Studija B, Ivana Vučićević, objašnjava za Njuz koji su razlozi za otpuštanje ovog bitnog detalja na koji su navikli brojni Beograđani.

– Moja televizija se suočava sa teškom materijalnom situacijom, iako smo iz budžeta grada dobili ogroman novac, što ipak ne znači da nas Beograđani plaćaju. Zbog toga smo odlučili da, pored brojnih novinara, među kojima je i Aleksandar Gajšek, otkaz damo i pokazivaču temperature, čime ćemo uštedeti znatna sredstva za dalje funkcionisanje televizije. Novac nam je potreban za angažovanje novih tv lica koja će izveštavati o daleko malo opozicije koja se skuplja svake subote i koja se zalaže za linč, silovanje i nasilje – kaže Ivana Vučićević i dodaje da “ko želi da sazna kolika je temperatura napolju, može da okrene neki drugi kanal na kojem ima objektivnih informacija, poput TV Pinka”.

Direktorka ove medijske kuće najavljuje da će na Studiju B ipak biti uvedene i neke novine.

– Umesto pokazivača temperature, uvešćemo pokazivač broja demonstranata opozicije, a kako je ta cifra maksimum 1500 do 1600 ljudi, ostavićemo mesta za svega 4 cifre. Uostalom, samo za toliko i imamo para – objašnjava Vučićevićka.

Od naših izvora iz ove medijske kuće saznajemo da je sledeći na listi za dobijanje otkaza logo Studija B, ali, kako saznajemo, sa tim se većina Beograđana slaže jer, kako kažu, “ova televizija odavno ne zaslužuje da nosi logo kuće u kojoj su nekada radili Duško Radović, Đoko Vještica, Slobodan Konjević, Veljko Pajović i drugi istaknuti novinari”.

Miroslav Vujović

  1. Zvonko kaže:

    Koji majstori su ti sa Studija B. Smeje im se cela planenta, a direktorka lupeta i brani Barbaru. To nema ni trunke dostojanstva u sebi. Sačuvaj bože!

  2. voya montoya kaže:

    Zgrada beogradske Crne udovice,radja jake zene,jake Srbije ,u bele bundice…Kakve djindjuve,takve i protuve sa nivoa 23…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *